Myślę że wiele z nas może przenosić termin i zostać marcówką więc się nie stresujCześć dziewczyny, 2 dni mnie nie było i 300 postów [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] szalone!
Ja to chyba będę nawet marcówką, tak wychodzi z ostatniej wizyty u gina. Na USG widział serduszko - ja przyznam się, że nie widziałam. Powiedział, że to przez późną owulację i teraz będę mieć wszędzie opóźnienia.... Termin z USG mam na 2 marca [emoji4]
reklama
Mamasita2019
Fanka BB :)
Wydaje mi się że przez to że są mocno pryskaneA czemu nie można dużo cytrusów?
coco07
A ja znowu czuje, ze będę styczniowką chociaż mąż sobie już zażyczył prezent na swoje urodziny- 7 lutego
@Kasiektorek Zazdroszcze odwagi kupowania już ciuszków ja jeszcze o tym nawet nie pomyślałam ale mąż wysłał mi już wózek, który go interesuje a tak się zarzekał po stracie pierwszej ciąży, ze następnym razem będzie kupował wszystko dopiero po porodzie...
Co do ciuszków powiem wam tak, z racji ze pracuje w żłobku, mam dzieciaczki od roczku do 2,5 lat i najwiecej ciuszków jakie przewijają się przez zlobek to właśnie pepco tego ani nie szkoda jak ubrudzi, zniszczy czy wyrośnie choćbym miała dziecku 2 razy założyć jakaś koszulkę to nie szkoda tych paru złotych .. a wydaje mi się ze na takie miejsca jak właśnie zlobek, przedszkole czy plac zabaw ciuszki z pepco sa idealne ale warto również w szafie malucha mieć jakieś lepsze rzeczy na tzw.”wyjścia” To oczywiste
@Kasiektorek Zazdroszcze odwagi kupowania już ciuszków ja jeszcze o tym nawet nie pomyślałam ale mąż wysłał mi już wózek, który go interesuje a tak się zarzekał po stracie pierwszej ciąży, ze następnym razem będzie kupował wszystko dopiero po porodzie...
Co do ciuszków powiem wam tak, z racji ze pracuje w żłobku, mam dzieciaczki od roczku do 2,5 lat i najwiecej ciuszków jakie przewijają się przez zlobek to właśnie pepco tego ani nie szkoda jak ubrudzi, zniszczy czy wyrośnie choćbym miała dziecku 2 razy założyć jakaś koszulkę to nie szkoda tych paru złotych .. a wydaje mi się ze na takie miejsca jak właśnie zlobek, przedszkole czy plac zabaw ciuszki z pepco sa idealne ale warto również w szafie malucha mieć jakieś lepsze rzeczy na tzw.”wyjścia” To oczywiste
Youlittmom
Zaangażowana w BB
Hej dziewczyny, ja strasznie mało się tutaj udzielam, a szkoda.. za to czytam wszystko [emoji16] zajadam razem z wami bułki z pasztetem [emoji23] muszę jakoś nabrać odwagi żeby się swobodniej tutaj udzielać. Ja synkowi często kupuję koszulki w Pepco i powiem wam, że piorę często w wysokich temperaturach z wysokimi obrotami i są jak nowe, za max 10zl, więc nie wiem czemu trafiacie na jakieś słabe jakościowo.
paulina.blachut
Łączę się z wami zjadłam 3 kanapki z pasztetem [emoji23]
Patka0000
Hej dziewczyny nie wiem czy mogę się rozgościć w Waszych progach.
Na USG widziałam dopiero pęcherzyk (3 tydzień z USG ) z miesiączki mi wychodzi 7 tydzień .
Jestem mamą 5 latka , który właśnie dzisiaj obchodził Swoje 5 urodzinki. Udzielałam się na forum czerwcowek 2014 ( może jakaś mamusia też jest ?))
Na USG widziałam dopiero pęcherzyk (3 tydzień z USG ) z miesiączki mi wychodzi 7 tydzień .
Jestem mamą 5 latka , który właśnie dzisiaj obchodził Swoje 5 urodzinki. Udzielałam się na forum czerwcowek 2014 ( może jakaś mamusia też jest ?))
Hej dziewczyny nie wiem czy mogę się rozgościć w Waszych progach.
Witamy, oczywiście, że możesz, rozgość się smiało
Jeśli 3 tydzień z usg to za chwilkę będzie już maluszka widać.
Wszystkiego najlepszego dla synka z okazji urodzin.
reklama
Patka0000
Dziękuję bardzo
Martwię się tym 3 tyg z USG. Ostatnią miesiączkę miałam 15 mają . Może któraś z Was miała podobnie ?
Martwię się tym 3 tyg z USG. Ostatnią miesiączkę miałam 15 mają . Może któraś z Was miała podobnie ?