reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe 2020

Cześć dziewczyny, 2 dni mnie nie było i 300 postów [emoji85][emoji85][emoji85][emoji85] szalone!

Ja to chyba będę nawet marcówką, tak wychodzi z ostatniej wizyty u gina. Na USG widział serduszko - ja przyznam się, że nie widziałam. Powiedział, że to przez późną owulację i teraz będę mieć wszędzie opóźnienia.... Termin z USG mam na 2 marca [emoji4]
Myślę że wiele z nas może przenosić termin i zostać marcówką więc się nie stresuj :)

reklama
A ja znowu czuje, ze będę styczniowką :D chociaż mąż sobie już zażyczył prezent na swoje urodziny- 7 lutego;)
@Kasiektorek Zazdroszcze odwagi kupowania już ciuszków :) ja jeszcze o tym nawet nie pomyślałam:( ale mąż wysłał mi już wózek, który go interesuje a tak się zarzekał po stracie pierwszej ciąży, ze następnym razem będzie kupował wszystko dopiero po porodzie...:p:dry:
Co do ciuszków powiem wam tak, z racji ze pracuje w żłobku, mam dzieciaczki od roczku do 2,5 lat i najwiecej ciuszków jakie przewijają się przez zlobek to właśnie pepco ;) tego ani nie szkoda jak ubrudzi, zniszczy czy wyrośnie;) choćbym miała dziecku 2 razy założyć jakaś koszulkę to nie szkoda tych paru złotych .. a wydaje mi się ze na takie miejsca jak właśnie zlobek, przedszkole czy plac zabaw ciuszki z pepco sa idealne:) ale warto również w szafie malucha mieć jakieś lepsze rzeczy na tzw.”wyjścia”:p:p:p To oczywiste;)

Hej dziewczyny, ja strasznie mało się tutaj udzielam, a szkoda.. za to czytam wszystko [emoji16] zajadam razem z wami bułki z pasztetem [emoji23] muszę jakoś nabrać odwagi żeby się swobodniej tutaj udzielać. Ja synkowi często kupuję koszulki w Pepco i powiem wam, że piorę często w wysokich temperaturach z wysokimi obrotami i są jak nowe, za max 10zl, więc nie wiem czemu trafiacie na jakieś słabe jakościowo.

Chyba będę sobie musiała jutro zrobić pasztet z soczewicy i zjeść z ogórkiem bo to już widzę punkt obowiązkowy u nas a ja bezmięsna jestem:)
Gratuluję wszystkim udanych wizyt i dobrych wiadomości.
Dobrej nocki i kolorowych snów :)

Hej dziewczyny ;) nie wiem czy mogę się rozgościć w Waszych progach.
Na USG widziałam dopiero pęcherzyk (3 tydzień z USG ) z miesiączki mi wychodzi 7 tydzień .
Jestem mamą 5 latka , który właśnie dzisiaj obchodził Swoje 5 urodzinki. Udzielałam się na forum czerwcowek 2014 ( może jakaś mamusia też jest ?))

Hej dziewczyny ;) nie wiem czy mogę się rozgościć w Waszych progach.
Na USG widziałam dopiero pęcherzyk (3 tydzień z USG ) z miesiączki mi wychodzi 7 tydzień .
Jestem mamą 5 latka , który właśnie dzisiaj obchodził Swoje 5 urodzinki. Udzielałam się na forum czerwcowek 2014 ( może jakaś mamusia też jest ?))

Witamy, oczywiście, że możesz, rozgość się smiało :)
Jeśli 3 tydzień z usg to za chwilkę będzie już maluszka widać.
Wszystkiego najlepszego dla synka z okazji urodzin. :)

reklama
Do góry