reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe 2020

reklama
Hmmm... Mówi się że córka zabiera urodę, tak tylko mówię :D
Kurde to może jest jeszcze dla mnie szansa :D

Odebrałam betę 342 [emoji4] poprzednio miałam 108.
Witam nowe dziewczynki.
@anchela @wesa dużo odpoczywajcie i nie stresujcie się [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Wracam do pracy, poczytam dokładniej i odezwę się wieczorem :)
Super betka!

Ja pojechałam robić betę z córeczka 3 msc
Nie trzeba tak naprawdę robić bety. Tylko dla własnego spokoju głowy i gdy lekarz chce, ale raczej rzadko wogole chcą... I tak potwierdzeniem ciąży jest usg. Nie każdy chce robić bete, bo nie musi.
Hmmm... Cały czas mnie brzuch pobolewa, więc zrobiłam sobie dzisiaj progesteron i nie wiem czy mam się z powodu wyniku się trochę stresować czy nie... Niby mieści się w widełkach ale wydaje mi się trochę nisko... Co o tym myślicie?Zobacz załącznik 986903

Na pewno pokaże lekarzowi w środę na wizycie, ale trochę mi się wynik nie podoba...
Kurde no wiesz taki w dolnej granicy.. Moja endo mówi że najlepiej jak wynik jest pośrodku skali.

Kurde to może jest jeszcze dla mnie szansa :D

Super betka!

Nie trzeba tak naprawdę robić bety. Tylko dla własnego spokoju głowy i gdy lekarz chce, ale raczej rzadko wogole chcą... I tak potwierdzeniem ciąży jest usg. Nie każdy chce robić bete, bo nie musi.

Kurde no wiesz taki w dolnej granicy.. Moja endo mówi że najlepiej jak wynik jest pośrodku skali.
No właśnie dlatego mi się nie podoba... No nic, czekam do środy i zobaczę co lekarz powie...

Jest kropek i jest bijące serducho, mierzy 4,8 mm wzrostu i już jest boskie maleństwo.
20190617_154122~2.jpeg

Masz dobry wynik, będzie rósł cały czas
Hmmm... Cały czas mnie brzuch pobolewa, więc zrobiłam sobie dzisiaj progesteron i nie wiem czy mam się z powodu wyniku się trochę stresować czy nie... Niby mieści się w widełkach ale wydaje mi się trochę nisko... Co o tym myślicie?Zobacz załącznik 986903

Na pewno pokaże lekarzowi w środę na wizycie, ale trochę mi się wynik nie podoba...

Ja mam progesteron 2.2 i babka do mnie powiedziała że musi być przynajmniej 12 na tym etapie a jak jest 14 to już jest super

reklama
Do góry