MatkaPolki2012
Zaciekawiona BB
nie sprawdza się. kiedy byłam z córką w ciąży wręcz promieniałamHmmm... Mówi się że córka zabiera urodę, tak tylko mówię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie sprawdza się. kiedy byłam z córką w ciąży wręcz promieniałamHmmm... Mówi się że córka zabiera urodę, tak tylko mówię
U mnie cera ok ale włosy okropnie. Wypadają i bardzo szybko się przetluszczaja
widzę, że mamy bardzo zbliżony termin. U mnie w piątek beta 401 dzisiaj byłam i też czekam na wyniki onlineA dwedlug bety który tydzień ja w piątek betę miałam 414.2 i progesteron 31.4 z bety wychodził 4 tydzień dziś powtarzała wyniki z bety do 18 powinnam mieć udostępnione na internecie
Kurde to może jest jeszcze dla mnie szansaHmmm... Mówi się że córka zabiera urodę, tak tylko mówię
Super betka!
Nie trzeba tak naprawdę robić bety. Tylko dla własnego spokoju głowy i gdy lekarz chce, ale raczej rzadko wogole chcą... I tak potwierdzeniem ciąży jest usg. Nie każdy chce robić bete, bo nie musi.Ja pojechałam robić betę z córeczka 3 msc
Kurde no wiesz taki w dolnej granicy.. Moja endo mówi że najlepiej jak wynik jest pośrodku skali.Hmmm... Cały czas mnie brzuch pobolewa, więc zrobiłam sobie dzisiaj progesteron i nie wiem czy mam się z powodu wyniku się trochę stresować czy nie... Niby mieści się w widełkach ale wydaje mi się trochę nisko... Co o tym myślicie?Zobacz załącznik 986903
Na pewno pokaże lekarzowi w środę na wizycie, ale trochę mi się wynik nie podoba...
No właśnie dlatego mi się nie podoba... No nic, czekam do środy i zobaczę co lekarz powie...Kurde to może jest jeszcze dla mnie szansa
Super betka!
Nie trzeba tak naprawdę robić bety. Tylko dla własnego spokoju głowy i gdy lekarz chce, ale raczej rzadko wogole chcą... I tak potwierdzeniem ciąży jest usg. Nie każdy chce robić bete, bo nie musi.
Kurde no wiesz taki w dolnej granicy.. Moja endo mówi że najlepiej jak wynik jest pośrodku skali.
Hmmm... Cały czas mnie brzuch pobolewa, więc zrobiłam sobie dzisiaj progesteron i nie wiem czy mam się z powodu wyniku się trochę stresować czy nie... Niby mieści się w widełkach ale wydaje mi się trochę nisko... Co o tym myślicie?Zobacz załącznik 986903
Na pewno pokaże lekarzowi w środę na wizycie, ale trochę mi się wynik nie podoba...
widzę, że mamy bardzo zbliżony termin. U mnie w piątek beta 401 dzisiaj byłam i też czekam na wyniki online
koło 17 już powinny być. W diagnostyce robiłam. Jak odbiorę to napiszę Ty też daj znać koniecznieHaha a o której masz mieć wyniki