reklama
Katerina1985
Fanka BB :)
Link do: Eloderm szampon 200ml bez sls i parabenów, od 1 dnia życia
O drugi nie dopytywałam, bo jest drogi.
Katherine zs
Daj znać, czy pomógł ci na łupieżLink do: Eloderm szampon 200ml bez sls i parabenów, od 1 dnia życia
Poczytaj jak szkodliwe są pegi i phenoxyethanol trzeba trochę wiedzieć a nie bo farmaceuta tak powiedział
Chcesz to mogę CI link wkleic że pegow nie powinno być w kosmetykach dla dorosłych i dzieci.
Ja w ciąży często się mylam kosmetykami dla dzieci z dobrym składem raz miałam coś dla kobiet w ciąży.
Pod koniec doczytalam czego nie można synek zdrowy jak ryba.
Wiedziałam na pewno ze Wit A nie mozna
Bo tez używałam też swoje dorosłe kosmetyki nie patrząc na skład
Czasem szampon tylko z najgorszym syfem jest dla mnie dobry.
Jednak staram się unikać gdzie indziej
Dla dziecka sprawdzam co kupuje
Omijam pegi parabeny sls phenoxyethanol glikole domethicone i parafine na ile mogę
Serio bym tego nie kupila
I on nie jest przeciw lupiezowy kochana
Chcesz to mogę CI link wkleic że pegow nie powinno być w kosmetykach dla dorosłych i dzieci.
Ja w ciąży często się mylam kosmetykami dla dzieci z dobrym składem raz miałam coś dla kobiet w ciąży.
Pod koniec doczytalam czego nie można synek zdrowy jak ryba.
Wiedziałam na pewno ze Wit A nie mozna
Bo tez używałam też swoje dorosłe kosmetyki nie patrząc na skład
Czasem szampon tylko z najgorszym syfem jest dla mnie dobry.
Jednak staram się unikać gdzie indziej
Dla dziecka sprawdzam co kupuje
Omijam pegi parabeny sls phenoxyethanol glikole domethicone i parafine na ile mogę
Serio bym tego nie kupila
I on nie jest przeciw lupiezowy kochana
Ostatnia edycja:
Katerina1985
Zobaczymy. Zapytam w aptece o coś innego jeszcze. Dużo rzeczy być nie powinno i w kosmetykach i w jedzeniu jak zdaję sobie z tego sprawę, to szukam zaminnika. Poszukam i teraz i coś fajnego znajdę. Wyczytałam o płynie przeciwłupieżowym Aleovit, ale niestety nigdzie już chyba niedostępny a szkoda...
Ostatnia edycja:
Kup sobie szampon hipp np albo baby dream:-)Zobaczymy. Zapytam w aptece o coś innego jeszcze. Dużo rzeczy być nie powinno i w kosmetykach i w jedzeniu. Poszukam i coś fajnego znajdę. Wyczytałam o płynie przeciwłupieżowym Aleovit, ale niestety nigdzie już chyba niedostępny a szkoda...
Dużo nie powinno być,fajnie jest być świadomym konsumentemu
Nie wierzyć w butelkę tylko sprawdzać tył
Poczytaj Sroke jak masz FB i w Google wpisujesz markę kosmetyku dopisujesz Sroka i się wyświetla analiza to mama chemiczka:-)
reklama
Katerina1985
Dopytałam i ponoć ciężko będzie o typowy szampon przeciwłupieżowy dla kobiety w ciąży. Ten jest nawilżający i łagodzący swędzenie. Nie wiem jeszcze co kupię, może dziś uda mi się wyjść do apteki.Daj znać, czy pomógł ci na łupież