reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Łupież w ciąży

Wit a owszem ale bez przesady..
Możesz dać link do tych kosmetyków? Sprawdzę skład i zobaczymy czy takie cacy sa;)

reklama
Poczytaj jak szkodliwe są pegi i phenoxyethanol trzeba trochę wiedzieć a nie bo farmaceuta tak powiedział:(
Chcesz to mogę CI link wkleic że pegow nie powinno być w kosmetykach dla dorosłych i dzieci.
Ja w ciąży często się mylam kosmetykami dla dzieci z dobrym składem raz miałam coś dla kobiet w ciąży.
Pod koniec doczytalam czego nie można synek zdrowy jak ryba.
Wiedziałam na pewno ze Wit A nie mozna
Bo tez używałam też swoje dorosłe kosmetyki nie patrząc na skład
Czasem szampon tylko z najgorszym syfem jest dla mnie dobry.
Jednak staram się unikać gdzie indziej
Dla dziecka sprawdzam co kupuje
Omijam pegi parabeny sls phenoxyethanol glikole domethicone i parafine na ile mogę;)
Serio bym tego nie kupila
I on nie jest przeciw lupiezowy kochana

Ostatnia edycja:
Zobaczymy. Zapytam w aptece o coś innego jeszcze. Dużo rzeczy być nie powinno i w kosmetykach i w jedzeniu jak zdaję sobie z tego sprawę, to szukam zaminnika. Poszukam i teraz i coś fajnego znajdę. Wyczytałam o płynie przeciwłupieżowym Aleovit, ale niestety nigdzie już chyba niedostępny a szkoda...

Ostatnia edycja:
Zobaczymy. Zapytam w aptece o coś innego jeszcze. Dużo rzeczy być nie powinno i w kosmetykach i w jedzeniu. Poszukam i coś fajnego znajdę. Wyczytałam o płynie przeciwłupieżowym Aleovit, ale niestety nigdzie już chyba niedostępny a szkoda...
Kup sobie szampon hipp np albo baby dream:-)
Dużo nie powinno być,fajnie jest być świadomym konsumentemu
Nie wierzyć w butelkę tylko sprawdzać tył;)
Poczytaj Sroke jak masz FB i w Google wpisujesz markę kosmetyku dopisujesz Sroka i się wyświetla analiza to mama chemiczka:-)

reklama
Do góry