reklama
sylwetka74
Fanka BB :)
Dziewczynki proszę Was o modlitwę i trzymanie kciuków za moją Anię. Jest w szpitalu bo Tomcio chyba na dniach postanowił opuscić maminy brzuszek. Jeśli do czwartku Ania się nie rozpakuje to wtedy będą wywoływać poród albo będzie CC.
gosiulek73
mama K&K&A
Sylwuś a który to tydzień? Będę pamiętać.
sylwetka74
w czwartek będzie koniec 37 tyg.
gosiulek73
mama K&K&A
O to czas praktycznie. Dawaj znać.
wiola20121119
(*) Przemusiu
(*) Kacperku
(*) Alanku
(*) Szymonku
(*) Wojtusiu
(*) Aniołeczki
&&& za Anię!!! czekamy na dobre wieści!!!
Fionka witam Cie pośród nas. Mam nadzieję, ze uda sie załatwić wszystko w szpitalu!
Dziewczyny, która zna sie na laptopach? Albo może mozecie jakiegoś polecic? Chciałabym sobie zakupić, ale błądzę po opisach...W sumie wiem, ze mam patrzeć na procesor, pamieć itp. I zerkam...
(*) Kacperku
(*) Alanku
(*) Szymonku
(*) Wojtusiu
(*) Aniołeczki
&&& za Anię!!! czekamy na dobre wieści!!!
Fionka witam Cie pośród nas. Mam nadzieję, ze uda sie załatwić wszystko w szpitalu!
Dziewczyny, która zna sie na laptopach? Albo może mozecie jakiegoś polecic? Chciałabym sobie zakupić, ale błądzę po opisach...W sumie wiem, ze mam patrzeć na procesor, pamieć itp. I zerkam...
Ostatnia edycja:
gosiulek73
mama K&K&A
Piękna FIGURKA ANIOŁA STRÓŻA (3379814536) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ANIOŁ z dzieckiem URODZINY chrzest slub prezent (3394657824) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PIĘKNY ANIOŁEK/WSPOMNIENIE BLISKICH/PAMIĄTKA (3402532203) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wiolu ja mam Asusa.Prawdopodobnie dobra firma.Pytałam znajomego jak kupowałam.Doradził mi właśnie tej firmy.Jest najmniej awaryjny
Sylwuś wiadomo coś?
ANIOŁ z dzieckiem URODZINY chrzest slub prezent (3394657824) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
PIĘKNY ANIOŁEK/WSPOMNIENIE BLISKICH/PAMIĄTKA (3402532203) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Wiolu ja mam Asusa.Prawdopodobnie dobra firma.Pytałam znajomego jak kupowałam.Doradził mi właśnie tej firmy.Jest najmniej awaryjny
Sylwuś wiadomo coś?
P
_pietrucha_
Gość
Cześć dziewczyny!
Podczytuję Was od niedawna...
I ja zostałam mamą Aniołka..
Mam nadzieję, że razem z Wami uda mi się przetrwać te trudne chwile
Witam się z Wami serdecznie i zapalam światełka dla Waszych dzieciątek
[*]
Podczytuję Was od niedawna...
I ja zostałam mamą Aniołka..