reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Agus wizyta za tydzien i doczekac sie nie moge :-p

jejciu i ja mam kolejna smutna wiadomosc .. rozmawiałąm dzis z kumplem z pracy bp jakis taki smutny chodzil , i powiedział mi ze w piatek zmarł jego wujek i kuzynki dziecko ... kuzynka była w 6 miesiacu ciazy i dostała krwotoku zrobili cc ale maluszek zył niestety tylko 5H a w tym samym czasie jego pradziadek dostał wylweu i zmarł .. :-(

reklama
(*)(*)(*) światełka dla maluszka, żony kolegi i pradziadka...

Kaju przytulam mocno!!! Takie uczucia chyba nigdy nie odejdą. Ja też mam dwójkę w domu, kocham ich ponad życie, a ostatnio ryczałam w poduszke. Pustki nikt nigdy nie zapełni i tęsknota będzie zawsze. Juz sie z tym chyba pogodziłam (chociaż nie na zawsze) i uczę się z tą ciągłą tęsknotą żyć...Taki już nasz los...szczęście i łzy w jednym...

Dzisiaj mój młodszy kończy 10 latek. Okrągła rocznica. A poniżej obiecane zdjecia :-)

DSC03052.jpgDSC03055.jpgDSC03059.jpg

Załączniki

• DSC03052.jpg
    DSC03052.jpg
    29,1 KB · Wyświetleń: 66
  • DSC03055.jpg
    DSC03055.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC03059.jpg
    DSC03059.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 62
Monila gratulacje kochana, Karolek zrobił mamusi prezencik :) żeby smutna nie chodziła... teraz kochana nie przemeczaj się, a co do mdłości to ja z Julcią ich prawie nie miałam więc tym się nie przejmuj

Ale się rzeczy dzieją, światełka dla tej dziewczyny, maleństwa i dziadka
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Czekam na kolejne dobre wiadomości dziewczyny :) a tych złych żeby było jak najmniej

Wiola najlepsze życzenia dla jubilata:) a torcik śliczny

Dla Naszych Kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]

Całuski dla fasoleczek:*:*:*:*

czekamy, czekamy...Dominika ma racje :-)
A ja też mam dobrą wiadomosć...po głupich rozmowach i pytaniach dzisiaj auto sprzedałam...fajni ludzie przyjechali, sprawdzili, kupili :-)

Wiola, to dla Twojego Synia moc życzeń.... Torcik pierwsza liga:-)

Dziewczyny szukam natchnienia. Chcę Szymusiowi zamówić książkę na pomniczek ze specjalnym epitafium od braci. Do tej pory miała napis na ksiązce zakupionej ale co sezon to sie rozwala. "Mój Braciszku Szymusiu -kocham Cię i nie zapomnę- Kubuś" A teraz chcialabym zawrzec jakąś myśl, niekoniecznie wierszyk... Sama nie wiem. Help me!

Aniołeczki(*)
Syniu(*)
Fasolinki- zdrówka.

Nie pisałam Wam, a wczoraj miałam kolejny dowód niezwykłej pracy mojego Aniołka. Mąż wymienił opony zimowe na letnie w aucie, drugi sezon by jeździły, nowe, porzadne...Zajechałam z ludźmi na stacje diagnostyczną i...okazało sie, ze oponowa mogła w każdej chwili pęknąć...przestawiła sie zbieżność i z nowej opony wystawały druty :-( Gdyby nie ta sprzedaż dalej bym jeździła nieświadoma zagrożenia, a na dniach pewnie by opona strzeliła i bym dachowała...

Wiolka torcik extra!!! No i gratuluje sprzedaży auta. Wojtuś pilnuje i nie da Wam zrobić krzywdy :)

Aga zmarła tak nagle, bo pękł tętniak.

Iwonka ja jestem kiepska w wymyślaniu takich rzeczy. My mieliśmy też umieścić taką książke z napisam : pełno nas a jakoby nikogo nie było, jedną maluszką duszyczką tak wiele ubyło, ale w końcu nie zdecydowaliślmy się.

U mnie dzis troszku lepiej :)

reklama
Witam kochane;**
Na grupie macie nius;)
Iwonko największy problem to z miejscem do napisania pewnie ze dwie linijki co??? Pomyśłimy coś:) A co do odwiedzin to problem z dojazdem K. w tygodniu do 17 w robocie w weekendy ciągle na zdjęciach nie ma jak przyjechać:(((
wiola20121119 ale piękny tort będzie się czym dzielić:)
agnieszka012389 przeczytałam na grupie-nie daj się porozmawiaj z rodzicami postaw sprawę jasno-szkoda twoich nerwów:)
Mama Aniołeczka Natalki wytrzymasz na pewno i stomatologa-to tak niewiele w porównaniu z celem do jakiego dążysz a w wakację będziesz miała nasze kciuki&&
Monila gratulacje i ode mnie.Buziaczki ***

No więc dziewczynki kolejny maluszek już na tym świecie więc czekamy na kolejny pozytywny teścik zeby
Monila miała z kim dni do porodu odliczać:)

Muszę się i tu pochwalić moimi córeczkami to zdjęcie zrobiliśmy w Dzień Dziecka jak lenka złapała siostrę za rączkę musiałam to uwiecznić a na kolejnym są obie w opaseczkach od mamusi.
DSC00502e2.jpgPicMonkey Collage.jpg
Światełka dla Wszystkich Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Załączniki

• DSC00502e2.jpg
    DSC00502e2.jpg
    38,1 KB · Wyświetleń: 91
  • PicMonkey Collage.jpg