reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Wszystkim naszym dzieciaczka tym aniołkowym i tym ziemskim , tym w brzuszkach i tym najmniejszym wszystkiego najlepszego z okazji waszego swieta :*

dzien-dziecka-2013-78.jpg

Syneczku(*)
Aniołeczki(*)

Dzieciaczki kochane wszystkiego najlepszego w dniu Waszego święta ;)

image.jpg

Aga ciesze sie ze u Ciebie i maluszka wszystko ok ;)

Monia trzymam za Ciebie kciuki &&&
ja tez juz czekam i mam nadzieje ze w środę @ nie przyjdzie

Syneczku kocham Cię i tęsknię (***)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 20
witam
napisałam się i wszystko zdechło super... chciałam pochwalić się jak wyglądał Dzień Dziecka u MichałkaZdjęcie0672.jpg

Załączniki

• Zdjęcie0672.jpg
    Zdjęcie0672.jpg
    50,9 KB · Wyświetleń: 80
Dla Karolka(*)(*)(*) Ciocia posyłka spóżnionego, kolorowego balonika....

Dla naszych kochanych Dzieciaczków, tych anielskich (*)(*) i tych ziemskich milion całusów

Dorka-ślicznie... Ja wiem, ze to ogromna radość patrzeć na śliczne domki naszych dzieci.

DZien dobry

u mnie deszczowo znouw od rana ... wrr co za pogoda dobrze ze do pracy ide przynajmniej nie bedzie mi zal :-p

Dorka cudowny domek Michasia :-)

Syneczku(*) (*)
Karolku (*)(*) Gosi
Natalko (*)(*) Sylwi
Aniołeczki(*)(*)

Ostatnia edycja:
reklama
Mamo Natalki wiec pod kolderke o ile to mozliwe i duzo herbatki z cytrynka ... a najlepsze jak dla mnie sa grzanki potarte czosnkiem :-p zawsze je zajadam jak czuje ze cos sie zaczyna dziac , nie daj sie kochana :*

Do góry