reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Cześc dziewczyny

Dawno nie pisałam ale u nas jelitówka skończyła się dopiero w sobote jeszcze dopadła mkm i najdużej trzymała- teraz wszystko piorę,sprzątm prasuje bo wczesniej się nie dało.
Ogólnie też jakoś mi smutno deprechę mam przez tą zimę za długo za wiele... jeszcze dzisiaj do południa takie straszne płaty sniegu sypały.
Byłam z Gabrysiem na cmentarzu u alanka nawettam jest inaczej przez tą zimę straszne błota pomieszane ze sniegiem,kwiaty u Alanka takie szare,brudne muszę pomysleć o nowych,takie wszystko zaniedbane wydaje mi się ech
niedawno minęło dwa lata i wiecie jaos sobie nie radziłam z tym ... niby tak długo, a wydawało mi się że to było wczoraj oj dobrze że mam dwie rozrabiaki wiec nie mam czasu zbyt duzo na rozmyslanie

Aguś ode mnie ogromne gratulacje!

Iwonko dobrze że miałaś tyle szczęscia aż mi dreszcze przeszły jak o tym przeczytałam

Więcej muszę nadrobić

Pozdrawiam was mocno

Dla bandy Aniołków(*)(*)(*)

Iwonko ale mnie przestraszyłaś tym wypadkiem, ale na szczęście nic się nie stało:) teraz tylu tych "kierowców" jest że szkoda gadać
Aguś super że wszystko ok i życzę spokojnych 9 miesięcy:)
Sylwuś ja nawet nie mam cierpliwości pisać o takich ludziach...wrrr

Dla naszych Kochanych Aniołeczków
[*]
[*]

którzy jak to Sylwuś napisała są małymi kierowcami :)

Dziękuję, Kochane. Mój Okruszek czuwał, bo brał lekcje u św. Krzysztofa (patrz. bolg naszej Sylwusi)
Nie rozumiem tego cmentarnego dziadostwa... Nas też okradali, nagminnie ale póki co spokój. Nie dziwie Ci się, rozszarpałabym... Tylko tyle mozemy dać naszym dzieciom, tak cięzko im to zrozumiec. I co oni z tym robią????

Moolsza, a mnie jelitówka nie złapie... A byłby problem z głowy z paroma kg.:-D

Aguś, to dobrze, ze wszystko oki. Teraz tylko spokój!!!

Bibi, pokaż swoje zgrabne brzusio.

Aniołeczki(*)
Syniu(*)
Fasolinki-zdrówka
Staraczki-&&&&&&&&

Witam z kaweczka i kawałkiem babeczki :-p

u nas w nocy padało ... a teraz pochmurnie jest i raczej nie zanosi sie na słonko

u nas na szczescie jak narazie nic nie ginie , choc tez był taki czas ze gineły aniołki , ahh takim to powinno rece wykrecac

Buziaczki w ciazowe brzuszki :)

Karolku syneczku (*)
Aniołeczki(*)
Kuryszynki(*)

Kaju brzuszek już Wielki :) jak na ten etap ciąży, no ale dwa dzidziolki tam mieszkają:-D

Monilka a jednak słoneczko niepewnie wychodzi zza chmurki :tak:

U nas nie kradną, ale może dlatego, ze cmentarz daleko, w lesie no i ochrona jest.

Mamoszymusia dziś zrobię zdjęcie to wstawię :tak:

Aniołki kochane (*)(*)(*)(*)(*)

reklama
Sylwetka - przykro mi, ze też człowiek musi się denerwować takimi rzeczami!
Agniesia - super, wypoczywaj

Ja wróciłam do pracy w poniedziałek... jest mi źle,
czuję że mój dół sięga już wielkością do doła mariańskiego... zaraz dotknę dna - tylko nie wiem czy dam rade sie odbić, czy najpierw tam sobie posiedzę.. :(

Do góry