reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
jaka chudzinka :-D gdybyś wiedziała ile waże hehehe....do porodu ważyłam mniej niż teraz....niewiedzieć czemu 2 miesiące po porodzie zaczęłam tyć i tak pozostało mi 10 kg do zrzucenia, ale zrzuce po bąblach :-D

Cześć dziewczynki ;)
zaglądam a tu takie wieści - Aga gratulacje !!!;** nie wiem czemu ale czułam ze Ci sie udało jak ost czytałam ze sie stracie ,No to teraz zarazaj zarazaj tymi kreskami ;)

Bibi śliczny brzusio - buziaki dla twinsow ;**

Witam nowa Aniolkowa mamusie - bardzo mi przykro ;( ze coraz wiecej nas tutaj a nasza Aniolowa banda coraz liczniejsza

Sylwus co sie stało?:(

Synku (***) kocham Cie
Aniolkowa bando (***)

Bibi śliczny brzuszek i niech jeszcze rośnie i rośnie:)

Monila kciuki zaciśnięte za Ciebie i za każdą ze staraczek, dziewczyny musi się udać wierzę w to &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dla Naszych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Bibi-słonko, super wyglądasz :) Brzusio wcale nie taki mały, choć ten kiedy byłaś z Filipkiem w ciąży był naprawdę malutki biorąc pod uwagę etap:) Zdrówka dla Was:*:*

Aga- gratuluję!!!! Super wiadomość. Dbaj o siebie i spokojnej ciąży życzę, bezproblemowej i zdrowego Maluszka:*

Kasiuchna- ja też Cię witam wsród nas, mam które mają Dzieci w Niebie...
Wiele przed Tobą, gorszych, lepszych dni. Choć teraz wydaje Ci się to niemożliwe to uwierz, że przyjdzie dzień kiedy będziesz się uśmiechać bez wyrzutów sumienia, czas przyzwyczaja do bólu poprostu. On będzie zawsze, ale wpiszesz go w swoje życie. Pamiętaj, że nic nie dzieje się bez przyczyny, nigdy nie dostajemy od Boga ciężaru, którego nie możemy unieść.
Życie pisze nam różne scenariusze, nie zawsze takie jakie byśmy chcieli... Mojego Piotrusia nie ma już 3 lata i 3 miesiące. I chociaż wróciłam w pełni do życia, pracuję, planuję dalszą przyszłość to wiem, że moje życie zawsze będzie naznaczone tym co się wydarzyło.
Jedno jest pewne, miłośc do Twoich dzieci nikt i nic Ci nie odbierze. Oni mają w Twoim sercu szczególne miejsce...
Życzę Ci wiele sił i życzliwości innych ludzi, zrozumienia i obecności w trudnych chwilach... Dla Twoich maluszków
[*]

reklama
Nati to nie brzuch taki duzy tylko ja :-D nie no brzucholek też jest ale ja bym chciała już taki duzy, zeby maluszki mnie kopały.....

Mamo Natalki uda się :tak:

Aniołeczki kochane (*)

Do góry