reklama
kaja2010
Fanka BB :)
Oj tak Wiolu ta cisza jest straszna...
Bishopka będzie dobrze. Daj znać po wizycie co u Hani i jak się ma sytuacja &&&&
Bishopka będzie dobrze. Daj znać po wizycie co u Hani i jak się ma sytuacja &&&&
sylwetka74
cześć Dziewczynki
Kciuki za wszelakie wizyty lekarskie zaciśnięte &&&&&
a wczoraj pan małż mnie wkurzył tym , że miał do mnie pretensje, że nie zaniosłam deklaracji do spółdzielni mieszkaniowej o ilości osób. Więc mu powiedziałam, że niech sam pojeździ do roboty na 24 h , a potem się zajmie deklaracjami, porządkami, obiadem i wszystkim innym... Ale już dzisiaj w porządku
Aniołeczki
[*]
Kciuki za wszelakie wizyty lekarskie zaciśnięte &&&&&
a wczoraj pan małż mnie wkurzył tym , że miał do mnie pretensje, że nie zaniosłam deklaracji do spółdzielni mieszkaniowej o ilości osób. Więc mu powiedziałam, że niech sam pojeździ do roboty na 24 h , a potem się zajmie deklaracjami, porządkami, obiadem i wszystkim innym... Ale już dzisiaj w porządku
Aniołeczki
[*]
kaja2010
Bibi ty to szalona jesteś . Jeszcze będziesz nam narzekać, że butów ubrać nie możesz, bo brzuch przeszkadza;-). Oczywiście samych dobrych wieści oczekujemy po wizycie &&&&
Sylwetka dobrze, że już pogodzona z mężem
Kubusiu (*)
Filipku (*)
Aniołki (*)
Sylwetka dobrze, że już pogodzona z mężem
Kubusiu (*)
Filipku (*)
Aniołki (*)
wiola20121119
Bishopko- już tuż, tuż, czas dobry, malutka miejsca ma mało i kopie ile może...później już nie będzie miała takiej możliwości :-)
Bibi- korzystaj z możliwości, w każdej nastepnej ciaży brzuszek szybciej rośnie, a u Ciebie podwójnie, więc poczekamy co będziesz pisać w 8 miesiacu :-) A ja lubiłam tę swoją niemoc z powodu duzego brzuszka...Zawsze to inaczej i jak się goliłam, to sama sie z siebie śmiałam, pod koniec pomagałam sobie lusterkiem :-)
Sylwetko- cieszę sie, ze już ok. Nastepnym razem wydziel zadania meżowi. Znajoma spisała umowę zlecenie na umycie okien z własnym męzem :-)
Bibi- korzystaj z możliwości, w każdej nastepnej ciaży brzuszek szybciej rośnie, a u Ciebie podwójnie, więc poczekamy co będziesz pisać w 8 miesiacu :-) A ja lubiłam tę swoją niemoc z powodu duzego brzuszka...Zawsze to inaczej i jak się goliłam, to sama sie z siebie śmiałam, pod koniec pomagałam sobie lusterkiem :-)
Sylwetko- cieszę sie, ze już ok. Nastepnym razem wydziel zadania meżowi. Znajoma spisała umowę zlecenie na umycie okien z własnym męzem :-)
gosiulek73
mama K&K&A
Bibi wrzuc tutaj tyłuł
https://www.babyboom.pl/forum/pozegnania-f216/warto-przeczytac-62087/
Trzymam kciuki za wizyty
https://www.babyboom.pl/forum/pozegnania-f216/warto-przeczytac-62087/
Trzymam kciuki za wizyty
Aga najserdeczniejsze gratulacje kochana!!!! trzymam kciuki za bezproblemową ciążę!!! &&&&&
Bibi jaki śliczny brzuszek... a z Filipkiem to faktycznie to był mini mini
A ja ogólnie mam dziś cały dzień zły. Kolega z pracy mnie tak wkurzył, że wszystkiego się odechciało... w dodatku siedzę od rana i staram się nie rozryczeć, mimo że 3 razy już łezki poleciały. Czekam tylko do 16:00 aż będę mogła wyjść z biura... chyba nie utrzymam w ryzach potoku łez, który co chwilę ciśnie się do oczu. Tak tęsknię za chłopcami.
Bibi jaki śliczny brzuszek... a z Filipkiem to faktycznie to był mini mini
A ja ogólnie mam dziś cały dzień zły. Kolega z pracy mnie tak wkurzył, że wszystkiego się odechciało... w dodatku siedzę od rana i staram się nie rozryczeć, mimo że 3 razy już łezki poleciały. Czekam tylko do 16:00 aż będę mogła wyjść z biura... chyba nie utrzymam w ryzach potoku łez, który co chwilę ciśnie się do oczu. Tak tęsknię za chłopcami.
wiola20121119
Tekla-przytulam...
Do 16 zostało tylko 21 minut...
Jeszcze troszke, ja po takim dniu gnałam od razu na cmentarz...Dzisiaj też pojadę...
Mechanik naprawił ponoć auto, pojadę po pracy i sprawdę, oby było ok.
Do 16 zostało tylko 21 minut...
Jeszcze troszke, ja po takim dniu gnałam od razu na cmentarz...Dzisiaj też pojadę...
Mechanik naprawił ponoć auto, pojadę po pracy i sprawdę, oby było ok.
Witam
bibi tak sie napatrzałam na twoj sliczny brzusio ze az zasnac z wrazenia nie mogłam :-) mezusiowi brzusio tez sie bardzo podoba ;-)
dziewczyny trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty &&&&& i czekamy na dobre wiesci
wrrr wielkimi krokami zbliza sie 24 marca :---(
Filipku(*)
Kubusiu(*)
Syneczku(*)
Aniołeczki(*)
bibi tak sie napatrzałam na twoj sliczny brzusio ze az zasnac z wrazenia nie mogłam :-) mezusiowi brzusio tez sie bardzo podoba ;-)
dziewczyny trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty &&&&& i czekamy na dobre wiesci
wrrr wielkimi krokami zbliza sie 24 marca :---(
Filipku(*)
Kubusiu(*)
Syneczku(*)
Aniołeczki(*)
reklama
kaja2010
My już po wizycie u pediatry. Te krostki to jakieś zapalenie bakteryjne, dostaliśmy maść i miejmy nadzieję, że znikną za kilka dni. Moje chłopisko przy okazji zostało zwarzone i ma 6100 , przeraża mnie jego tempo przybierania na masie .
Miłego popołudnia
Miłego popołudnia
Podziel się: