reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
cześć Dziewczynki

Kciuki za wszelakie wizyty lekarskie zaciśnięte &&&&&

a wczoraj pan małż mnie wkurzył tym , że miał do mnie pretensje, że nie zaniosłam deklaracji do spółdzielni mieszkaniowej o ilości osób. Więc mu powiedziałam, że niech sam pojeździ do roboty na 24 h , a potem się zajmie deklaracjami, porządkami, obiadem i wszystkim innym... Ale już dzisiaj w porządku

Aniołeczki
[*]

Bibi ty to szalona jesteś :). Jeszcze będziesz nam narzekać, że butów ubrać nie możesz, bo brzuch przeszkadza;-). Oczywiście samych dobrych wieści oczekujemy po wizycie &&&&

Sylwetka
dobrze, że już pogodzona z mężem

Kubusiu (*)
Filipku (*)
Aniołki (*)

Bishopko- już tuż, tuż, czas dobry, malutka miejsca ma mało i kopie ile może...później już nie będzie miała takiej możliwości :-)

Bibi- korzystaj z możliwości, w każdej nastepnej ciaży brzuszek szybciej rośnie, a u Ciebie podwójnie, więc poczekamy co będziesz pisać w 8 miesiacu :-) A ja lubiłam tę swoją niemoc z powodu duzego brzuszka...Zawsze to inaczej i jak się goliłam, to sama sie z siebie śmiałam, pod koniec pomagałam sobie lusterkiem :-)

Sylwetko- cieszę sie, ze już ok. Nastepnym razem wydziel zadania meżowi. Znajoma spisała umowę zlecenie na umycie okien z własnym męzem :-)

Aga najserdeczniejsze gratulacje kochana!!!! trzymam kciuki za bezproblemową ciążę!!! &&&&&
Bibi jaki śliczny brzuszek... a z Filipkiem to faktycznie to był mini mini :)

A ja ogólnie mam dziś cały dzień zły. Kolega z pracy mnie tak wkurzył, że wszystkiego się odechciało... w dodatku siedzę od rana i staram się nie rozryczeć, mimo że 3 razy już łezki poleciały. Czekam tylko do 16:00 aż będę mogła wyjść z biura... chyba nie utrzymam w ryzach potoku łez, który co chwilę ciśnie się do oczu. Tak tęsknię za chłopcami.

Tekla-przytulam...
Do 16 zostało tylko 21 minut...
Jeszcze troszke, ja po takim dniu gnałam od razu na cmentarz...Dzisiaj też pojadę...
Mechanik naprawił ponoć auto, pojadę po pracy i sprawdę, oby było ok.

Witam

bibi tak sie napatrzałam na twoj sliczny brzusio ze az zasnac z wrazenia nie mogłam :-) mezusiowi brzusio tez sie bardzo podoba ;-)

dziewczyny trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty &&&&& i czekamy na dobre wiesci :-D

wrrr wielkimi krokami zbliza sie 24 marca :-:)-:)-(

Filipku(*)
Kubusiu(*)
Syneczku(*)
Aniołeczki(*)

reklama
My już po wizycie u pediatry. Te krostki to jakieś zapalenie bakteryjne, dostaliśmy maść i miejmy nadzieję, że znikną za kilka dni. Moje chłopisko przy okazji zostało zwarzone i ma 6100 :szok:, przeraża mnie jego tempo przybierania na masie :).

Miłego popołudnia

Do góry