reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Aguś- strasznie sie cieszę, gratuluję i będę kibicować, termin na połowe listopada będzie?
Monila-trzymam kciuki- jak sie uda, to prezent mikołajkowy dostaniecie
Bibi-ty chudzinka byłaś, taki brzuszek miałam z Wojtusiem pod koniec 3 miesiaca :-) Ale za to teraz nie można brzuszka nie zauważyć, koleżanka okulary musi kupić!!!
Sylwuś- co sie stało?

Nas dzisiaj zasypało. pół godziny sie do pracy spóźniłam...

Wojtusiu (*) dzisiaj skończyłbyś 4 miesiace (*)

(*) Aniołki

Bibi cudny brzuchol i nie mów, że mały, bo w sam raz jak na ten tydzień ciąży. A z Fifim to faktycznie malusi był hehe

No ciekawe, która do Agi dołączy .... :)

Muszę dziś do lekarza z małym jechać, bo coś mu wyszło na buzi jakiś czas temu i nie chce zniknąć, a wczoraj zauważyłam, że na ramieniu identyczna krostka wyskoczyła. Zobaczę co to takiego.
Dziewczyny macie jakiś sprawdzony sposób kiedy dziecko płacze i traci oddech, zapowietrza się? Kurcze Filip rzadko płacze, ale jak już płacze to na całego i zawsze się zapowietrzy. Z reguły nim potrząsne i łapie oddech, a wczoraj to masakra, dopiero jak wtłoczyłam w niego swoje powietrze to załapał. Nienawidzę tych momentów, aż mi się słabo robi jak do tego dochodzi. A tak się wczoraj rozdarł, bo chyba rączka go zabolała. Położyłam go na boczku i on w płacz....może jakoś źle go położyłam...ehhh mam nadzieję, że nic mu nie zrobiłam :(

Kaju najlepszy sposób to taki który zastosowałaś.. dmuchnąć w buzię malucha.Współczuję takich sytuacji.

Nie przywitałam się.Przepraszam

Miłego dnia Skarby i zapraszam do kolejnego konkursu:tak:

Kaju, mój Filip też tak miał, cierpiał z powodu kolek i jak zaczął płakać, to aż do bezdechu, taka straszna cisza wtedy się robiła, ja zawsze musiałam delikatnie nim potrząsnąć lub delikatnie w pupę dać klapsa. Pomagało

Agnieszko gratuluję i życzę spokojnych, bezstresowych i zakończonych szczęśliwym finałem 9-ciu miesięcy. :happy2:
Bibi, słodki brzunio :-) Ty się ciesz póki jest mały, bo zobaczysz jak to jest, jak się chce samemu nogi w wannie ogolić, a się nie da :dry: normalnie jak jakaś niezdara, to ostatnio robiłam :-D

Dziewczynki, za Wasze staranka &&&&&&&&& w końcu Aga musi mieć towarzystwo do pogadanek o dolegliwościach :-D

kaju, powiedz u lekarza o tych bezdechach przy płaczu, może jest jakiś sposób na to ?

A ja mam dziś wizytę i się cieszę, choć bardzo się stresuję. Moje dziecko jest takie aktywne i takie mocne w swoich kopniakach, że aż się tym martwię. także trzymajcie kciuki aby było wszystko ok, no ewentualnie, żeby mi powiedział, że jutro urodzę :-D:-D

reklama
Kaju tak jak Gosiulek pisze najlepszy sposób to dmuchnięcie na twarz dziecka....napisz jak po wizycie.

Bishopka ja też dziś mam wizytę i mam nadzieje, że lekarz pochwali mnie za dodatkowy kg :-)
A co do brzucha to chce zniosę wszystko :-D przy Filipiuszku nawet w 9 miesiącu sama się goliłam i nie tylko nogi :-D i ciągle tylko słuchałam gadania ludzi, ze ja to chyba w kwietniu urodzę, a nie wstyczniu:baffled: ale mnie to denerwowało :angry: teraz na pewno nikt nie będzie miał watpliwości choć kiedyś się przeraziłam jak zobaczyłam brzuch blixniaczy w 8 miesiącu :-D

Kciuki za wizytę &&&&

Do góry