reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Piotrusiu-miliony swiatelek dla Ciebie juz duzy mezczyzna z Ciebie:*(*)(*)(*)
Andrzejku... swiatelka Okruszku... (*)(*)(*)
Brojcie chlopaki , trzepcie poduchami... a nam sniezek bedzie lecial....kochane dzieciaczki:*

syneczku ... tesknie za Toba ... moze znow ....przyjdziesz w moim snie... brakuje mi Ciebie.... w drugi dzien swiat minie 5 miesiecy od twojego odejscia;;; swiatelka od mamusi Kochanie(*)(*)(*)

reklama
Witajcie dziewczyny
Byliśmy dzisiaj z mężem u córci,zanieśliśmy jej pieknie przystrojoną choineczkę,znicze świateczne.Ma tak pięknie,tak mi przykro,tak się źle czuje że jej nie ma z nami w te piękne,czarodziejskie święta.A miało być inaczej,miało być tak wspaniale.Moje uczucia są niezmienne,KOCHAM MOJEGO JEDYNEGO SKARBA!!!

Kochany Piotrusiu moc kolorowych światełek do nieba w Twoje urodzinki
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Andrzejku moc uścisków i miliony kolorowych światełeczek
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Zaproscie moja corcie Nataleczke,napewno chetnie z wami bedzie swietowac

kindzi02,tekla23 Ja już byłam kochane u ginekologa moje maleństwo ma 4 tygodnie,teraz mam umówiona wizytę na 7 stycznia.Czasem mnie cos przymdli ale ogólnie nie jest źle,wymiotki jeszcze się nie zaczęły i oby ich raczej nie było,tak by było lepiej kochane.Jesli chodzi o świąteczne przygotowania to jak najbardziej się nie przemęczam,mao co wogóle robię,mąż zmieniał firanki,zasłonki,sprzata a teraz rozpoczął gotowanie bigosiku.Także w tym roku mam małe udziły bardzo w przygotowywaniu,pozatym nie będzie u nas nikogo tylko tak dla siebie to robimy,w tym roku nie ma takich huczniejszych świętowan jak w zeszłym roku.Boli mnie strata mojej Natalki i nie umię się cieszyć kochane bo mi jej brakuje tak bardzo mocno.Nawet choinke ubierałam dwa dni,jest duża i mam duzo ozdób a lekarz mówił aby się nie przemęczać wiec tak też robię.

Wszystkim aniołeczkom
[*]

Mój skarbie najdroższy mamusia tak za Toba bardzo tęskni
[*]

Mamo Natalki to ja myslałam, że jestes dalej niż ja, lepiej się nie przemęczaj...duzo odpoczywaj, i trzymam kciuki aby "wymiotki" sie nie pojawiły :-D

Cześć dziewczyny!

Marka kurczę ale przeszłaś...aż się włos na głowie jeży

Dziewczyny jest mi smutno bo nie odczuwam Świąt zawsze uwielbiałam te święta a teraz ... masakra jakas.Nie wiem jak to będzie.
Moja córa bardzo zadowolona bo po raz pierwszy ma choinkę żywą w pokoju swoim i jest strasznie dumna z tego
A synek mój chyba ząbki mu idą i daje czadu:-D

Światełka

Januszkowi(*)

Andrzejkowi i Piotrusiowi jakby nie było wszystkiego co najlepsze choć i pewnie mają(*)(*)(*)

Andrzejku (*)(*)(*)
Piotrusiu (*)(*)(*)
opiekuj się mamusią
Januszku (*)(*)(*)

Ja też jakoś świąt nie czuje, chociaż mam w końcu swoją upragnioną Córeczkę, rodzinka myśli chyba że jak jest Julcia to już nie pamiętamy o Nikosi że święta będą takie jak kiedyś bo wszyscy w tym roku wpraszają się (inaczej nie mogę tego określić) na Wigilię... irytują mnie swoim zachowaniem

Aniołeczki Kochane(*)(*)(*)(*)

Ja myśle ze dla żadnej z nas święta nie bedą już takie same... A widok pustego talerza na wigilijnym stole zawsze będzie powodował nieopisany smutek...

Witajcie kochane
Widzę że nie tylko ja mam taki kiepski przedswiąteczny okres,nie mam wogóle ochoty na te świeta,jest mi bardzo przykro bo powinna być z nami nasza córcia własnie w ten okres a musiała od nas odejść,moja tęsknota nie ma granic,tak ją kocham i tak mi jej bardzo brakuje,to nie będa święta miłe,nie będę wesołe,nie mam powodu do szczęścia.Mam pod serduszkiem swoje malenstwo ale ja chce mieć wszystkie swoje dzieci przysobie,chce miec też Natalkę przy sobie.Ubralam dla mojej corci choineczke,jest na niej duzo aniolkow,plastikowych,szklanych.Chcialam jej pokazac ze to nie z jej powodu sie smuce,nie z jej powodu jej nie ubiore.Bo mialam taki zamiar nie ubierac ale chce jej jednak pokzac kochane ze dla niej to zrobilam,aby patrzyla z gonas i radowala sie ze pamietamy o niej i ja bardzo kochamy.
A to jej zdjecie kochane

DSC06883-001.jpg

reklama
Witajcie dziewczyny!!! Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia składam wam najserdeczniejsze życzenia. Niech nadchodzące Święta będą dla Was niezapomnianym czasem spędzonym bez pośpiechu, trosk i zmartwień. Życzę, aby odbyły się w spokoju, wśród rodziny, przyjaciół oraz wszystkich bliskich Wam osób. A wraz z nadchodzącym Nowym Rokiem życzę również dużo zdrowia i szczęścia. Aby ten nowy rok był lepszy niż ten, który właśnie przemija.

A ja dziś na zakupach świątecznych zobaczyłam takie bałwanki zmieniające kolory - i musiałam je mieć!!!

Zobacz załącznik 525313Zobacz załącznik 525314Zobacz załącznik 525315

Postawię chłopakom moim kochanym pod choineczkami żeby im świeciły dzień i noc. Miałam im postawić ta choineczkę, której zdjęcia wklejałam, ale na pewno ktoś by się na nią skusił. Więc kupiłam 2 mniejsze choineczki około 30 cm i w niebieskie bombeczki przybrałam, a na górze jest bombka - miś. No i teraz te bałwanki tam wkomponuję.

Ostatnia edycja:
Do góry