reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Jak wklejacie takie piekne suwaczki na stronie forum?Ja zrobilam taki suwaczek ale nie umiem dodac tego kodu i niewiem gdzie sie go zalacza...:sorry2:

reklama
na stronie głównej forum jest instrukcja jak wkleić suwaczek. Generalnie to w opcjach wklejasz w miejscu sygnaturki kod bbc..... coś tam dalej.

Hej Dziewczynki
Jakoś mi tak smutno...

Bishopka lepiej.Właściwie dobrze ale szkołę dzisiaj sobie darowałam.Jest osłabiony więc nie chcę by cos złapał.Chyba dobrze zrobiłam.

Karolku,synuniu (*)

Frogusiu, śliczny, a najważniejsze ze wlozylaś w niego całe swoje serce bo jest dla najwazniejszej osóbki!!!

Bibi, to faktycznie mieli swojego Anioła Stróża. Boże, jedna chwila a życie zmienia swój bieg.

Dziewczyny, chodzę zdołowana. dzis byłam u tej rodziny i łzy same mi napływaja do oczu. córeczka w wieku 7 lat zmarła na raka, druga Wiktoria leży jak roślinka, nawet muszą ja odsączać by mogła "swobodnie"oddychać. Boże jak cierpi. Jedynie 9 latka ma sie dobrze. Nie ogarniam tego. Nigdy, do tej pory nie spotkałam sie osobiście z tak chorym dzieckiem. Nie widzaiłam tego na wlasne oczy. Rodzina przyzwoita, ale cholernie biedna. Nie znam się na dziewczynkach, ale poradzcie co mogłabym kupić na gwiazdkę takiej 9 latce. Czy robienie czegos (bransoletka...) z koralików, to byłby dobry pomysł. Bo tylko to mi chodzi po głowie.

Aniołeczki(*)

Iwonko wlasnie sa takie rodziny...niestety i panstwo im w tym nie pomaga... poprostu moim zdaniem mamy chore prawo

Bibi dziekuje za te cyprysiki, ja kupilam taka choineczke cyprusowa, no zobacze czy da rade na te mrozy:) a jak bedzie dobrze to na wiosne posadzimy ja w ogrodzie i przy choince Nikosi bedzie bawic sie Julcia:)

co do nazw lekow to odezwe sie jak espumisan nie pomoze bo jak narazie (odpukac) pomaga Juli

widze ze dzisiejszy dzien dla kazdej z nas byl dziwny... z mezem pojechalismy rano do Nikosi, w nocy padal snieg i caly pomniczek byl zasypany... zsynelismy snieg i postawilismy grajacego mikolajka i swiecacego aniołka

Iwonko a co do prezentu dla 9 latki mysle ze taki zestaw do robienia bransoletek itp z koralikow to dobry prezent

Bibi przepraszam ze tak napisze, ale dzisiaj jak bylam na zakupach i byl chlopczyk z mama w sklepie, jak go zobaczylam to wydawalo mi sie ze to Twój Filipek i ten chlopczyk jeszcze mial tak samo na imie:) nie wiem jakie oczy mial Twój synek bo ten chłopczyk miał takie śliczne niebieściutkie oczka

Dla Naszych Aniołeczków Kochanych
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
Światełeczka mikołajkowe dla Naszych Maluszków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Dla dzieciaczków ogromne mikołajkowe całusy od e-cioci:*:*:*

Dla fasoleczek też ogromne mikołajkowe buziaki od e-cioci:*:*:*

I oczywiście niech staraczki się poprzytulają dzisiaj do swoich chłopów i może dostaną też takie malutkie pod sercem prezenciki&&&&&&&&

witam sie wieczorowa poroa kochane :*

ja dzis miałam dzien wolnego , ale za to pracowałam w domu... byłam u mojego syneczka i zaniosłam mu sliczne mikołajki znicz w kształcie MIkołaja oraz duzego aniołka z złotego drutu z takim złotym łancuchem i perełkami :-) mysle ze mojemu syneczkowi sie spodobało ...

Bibi kochana ciesze sie ze Filipek jest tak grzecznym aniołkiem i pilnuje rodziny :-)

Gosia przytulam :*

Kochane Wszystkiego Najlepszego z okazji Mikołaja :-)
1320666587_277010435_1-Zdjecia--swiety-Mikolaj.jpg

Karolku syneczku moj ukochany (*) Aniołeczki malenskie(*) wielkie buziaczki dla was w dniu Sw. MIkołaja :*:*
to Dla was ...

DSC00024.JPG

kindzi- pomyśl, że będą to pierwsze święta Twojego Maluszka, przy Panu Bogu. Chyba lepszego miejsca nie można sobie wymarzyć... Masz prawo do płaczu, żalu. Uwierz, że to minie i zaczniesz się jeszcze uśmiechać. A Twoja Kruszynka z Nieba Ci w tym pomoże:* Trzymaj się dzielnie, dla swojego Aniołka...

Iwonka- w mojej rodzinie było tak chore dziecko, Igor-syn cioci od urodzenia miał wodogłowie i mpd. Zmarł w wieku 15 lat. Rok przed Piotrusiem. Faktycznie,widok choroby i takiego cierpienia ściska serce:( Są do kupienia takie zestawy do robienia bransoletek, tak jak pisze Domi. Nawet w Biedronce teraz były. To byłby dobry prezent.

U nas w pracy była organizowana akcja szlachetna paczka, w której wziął udział prawie cały urząd. Rodzina wybrana przez opiekę społeczną. Myślę, że będą wniebowzięci kiedy zobaczą te wszystkie rzeczy. Tym bardziej że była też zbiórka na opał i będą mieli.

Gonia- buziaczek:*

Buziaki dla dzieciaczków i fasolek:*
Dla Maleństw w Niebie światełka
[*]

Dobrej nocy:*

część dziewczynki,
Gosiu jak zdrówko Kacperka?

Kasiu jak to szybko leci już tylko tydzień( do bezpieczeństwa jeden kroczek) - trzymam dalej &&&&&.
Bibi dobrze że nic się nie stało, teraz ślisko i niebezpiecznie, mój mąż jeżdzi z Sosnowca do Rudy Śląskiej do pracy tak daleko i też sie martwie zawsze jak jedzie bo on tak szybko jeżdzi.
Bishopka piracie drogowy :-).......uważaj na siebie i dzidzie., mnie teraz mąż nie daje jeździeć autem wkurza mnie to.Lepiej autem niż tramwajem....:wściekła/y:

Dla naszych aniołków(*)
Dla Wikiego(*)

A dla nas wszystkich zdrówka i pogody ducha w tak zimne dni.

reklama
Gosia, Kindzi mi też wczoraj było smutno i przepłakałam pół dnia. Święta chyba będą bardzo ciężkie, a szczególnie wigilia...

Bibi dobrze, że nic się nie stało rodzince.. kochany Filipek. Właśnie jedzie do mnie siostra na weekend i też już od rana proszę Julkę, żeby czuwała, bo ponad 200 km przed nią. Także w weekend raczej się nie odezwę, zamelduję się w poniedziałek kochane.

Ewska
oj tak, już tylko tydzień :tak::tak: i odetchne trochę z ulgą. Dziś idę do lekarza...może się dowiem jakiś konkretów.

Aniołki (*)

Do góry