reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witajcie dziewczynki.
Nic mnie nie bolało, Hania się wierciła, więc uznałam, że nie ma potrzeby panikować i lecieć do lekarza. Wiadomo, że jakby co, to pojechałabym, a że jest ok to odpuściłam. Uderzenie nie było duże, więc brzuch odczuł tylko stres, nic poza tym.
Podjadę dziś do Pepco zobaczę czy są u nas takie reniferki :confused:
Gosiu, jak się ma Kacperek ?

Około 11 jadę do Szymonka, pewnie teście też będą, oby tylko nie wjechali do mnie :baffled:

reklama
Hej.

Ja też w PEPCO widziałam te reniferki, super są. Ja kupiłam Piotrusiowi taką figurkę mikołajka który siedzi na "lokomotywce"-takiej kuli,którą jak się włączy to świeci. Zrobiłam zdjęcie, jak będę w domu to wrzucę bo w pracy nie mogę.
Mój M. już pojechał do Synusia, ja po pracy dopiero i mam nadzieję, że nie będzie jeszcze ciemno jak będę wracała.

Bishopka- dopiero zobaczyłam, że ny nie mamy się w znajomych :szok: Już to naprawiłam i wysłałam zaproszenie:)
Muszę Was doczytać, bo tylko tak "po łebkach" narazie.
Buziaki kochane:*

Witajcie ;)

doczytalam Was ale juz za wiele nie pamietam żeby każdej odpisać ;(

Odnośnie stroikow ja tez zrobiłam Kubulkowi sama

Synku (***) kocham Cię
Aniolki które miały rocznice (***)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 34
Dziewczynki jestem tak bardzo dumna z mojego synusia....wczoraj uratował mojego szwagra i szwagierkę.....to cud że żyją przy zderzeniu czołowym....już są w domu, nic im nie ma są tylko obolali....drugi kierowca leży cały połamany w szpitalu...auto do kasacji na pewno pójdzie....ale to nie ważne....aż się boję pomyśleć co by było gdyby Filipek nad nimi nie czuwał....nawet lekarze powiedzieli, że mieli bardzo bardzo dużo szczęścia....

Witajcie kobietki
Jakoś ostatnio są faktycznie cięzkie dni jeśli chodzi o wypadki,takieś pechowe dni że prawie każda z Was spotyka coś zwiazanego z wypadkiem.
Tak dziewczyny przygotowujecie się do świąt,dla swoich aniołków a ja stoję w miejscu.Dobrze że kupiłam choineczkę mała i ozdoby do niej bo tak to bym jeszcze nic nie miała nawet dla Natalki.Wszystko mi pokrzyżował plany to zapalenie dziąsła.Ale mam nadzieję że minie i będe mogła wkońcu wyjść na dwór.Słyszałam własnie że w PEPCO jest sporo światecznych rzeczy i naprawdę ładnych,może w przyszłym tygodniu uda mi sie zajść do paru sklepów.
Pisałam Wam kobietki ze robiłam test ciązowy niedawno i wyszedł BRAK CIĄŻY.Od tamtego momentu kochalismy się z mężem bez zabezpieczenia dwa razy a okresu jak nie tak nie ma.Niewiem co się dzieje?A może poprostu to przez antybiotyk który biorę na zejście opuchlizny policzka?Jak myślicie?Czy może wykonać test lepiej?

Monila
To wcale nic dziwnego że pochowałaś znicze z zeszłego roku,ludzie tak własnie robia teraz skoro nie były zniszczone i w dobrym stanie to czemu.Moniczko wiadomo jakie mamy marzenia,zyczenia odnośnie naszych skarbów,ale niestety nic nie jest w stanie przywrócić życia naszym maleństwom.Ja też bym tak bardzo tego chciała a wiem że to nie jest do spełnienia.
gosiulek73 A no własnie chłopy takie są.Ale mnie mój zaskoczył bardzo,wczoraj był u naszej córci,padał snieg ostatnio.Patrze a zmiotka taka na pomniczek stoi przy kuchni.Myślę sobie no to pieknie,zapomniał,ciekawe jak odśnieży pomniczek.Ale jednak...miał zapasową w aucie więc odśnieżył gdzie się dało.
frogusia7 Ale piękny stroiczek dla Kubusia :-)

fasoleczki***
Kochana córciu mamusia bardzo Cię kocha
[*]
Aniołeczki
[*]

reklama
Nati, faktycznie nie mamy, znaczy już mamy, bo przyjęłam zaproszenie :-) Ogólnie, to mało kogo mam w znajomych, bo nie ogarniam tego jak się co robi :zawstydzona/y::-) Dopiero co lekko obstukałam fb :-D
Forgusiu, śliczny stroik :-)
Bibi, ki z autem, szczęście, że rodzina cała....ech...jak dobrze mieć swojego Anioła. Kochany Filipek.

Mamo Natalki
, mi test nic nie wykazywał do 3 dni po spodziewanej miesiączce, a potem ta kreska była bardzo blada. Idź na betę, bedziesz wiedziała na pewniaka. Może być tak, że antybiotyk przesunął cykl.
A ja smażę naleśniki i przez odpisywanie tutaj juz dwa spaliłam :-D

Do góry