reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Gosiu no bo ona w poniedziałki wtorki i czwartki od 14. Akurat jak byłyśmy na ostatnim zastrzyku to się z nią widziałyśmy:) Na Reja na tamto osiedle ją wożę więc tylko na rondzie skręcę i jestem na cmentarzu. No nie mów że jeszcze świeci a bałam się że po jednym dniu przestanie chyba muszę jutro zajechać na własne oczy zobaczyć:)

reklama
Bishopka, nie wiem co dziś z tymi stłuczkami, mój szwagier miał wypadek :-:)-( wpadł w poślizg....na szczęście im nic się nie stało, jeszcze dziś ze szpitala mją wyjść....

Kochana jak brzuch będzie Cię bolał to proszę idź do lekarza.

Iwonko ja spróbuje z tym espumisanem, nie chce za bardzo mieszać z tymi lekami

Mam do Was pytanie, chyba najbardziej do Bibi bo tak mi się wydaje że właśnie ona pisała o cyprysikach.... czy wytrzymają one na zimnie?? bo chciałam kupić Nikosi

Dla Naszych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]

Gosiu, wstawię któregoś dnia....

Dziś w PEPCO kupiłam pięknie święcącego mikołaja z reniferkiem (a światełka LED wypływaja spod spodu) - cudo za 9,99 zł. A kupując "milkę" można dostać świcidełka ledowe, mienię się kolorami (aniołek, dzwoneczki...) do przyssania np. na płycie górne nagrobka. Oczywiście zakupiłam.

Wreszcie z Antkiem chodze na 2h spacery i spi, wrócilam 2 godz. temu, zjadł a on spi.... CUD!!!!!!!

Domi, ja dodatkowo pije 2x dziennie herbatkę koperkową i ogranicz mleko do min.

Bishopka, nie denerwuj się, ale jeśli masz taką mozliwość to zajrzyj do lekarza. dziecko jest tak chronione, jak jajeczko w balonie. Ale dla swojego świętego spokoju....

Ja juz jestem gotowa na świeta u Szymusia. Dzis nawet choineczke przystroiłam, a za tydzień biorę się za strojenie wiązanki.

Jutro jade do tej rodziny. Troche sie denerwuję i czuje skrępowanie.

Najpiekniejsze Aniołeczki- dla Was całusek....

Syniu, dodatkowo przytulam do serducha.

Fasolinki- zdrówka...

Starczki- kciukasy, może tym razem...

Czesc dziewczyny

Jutro Mikołaj

Ja dla Alanka na jutro mam taką ozdóbkę w doniczce i do tego zawieszę Mikołaja.
Jakoś cięzki dzień dzisiaj miałam...

Bibi no niestety Lidzia chodzi do zerówki już mają książki uczą się nie codziennie ale trzy razy w tygodniu mają coś wymalować wykonać zrobić zadania w ćwiczeniach ja sama jestem zaskoczona
Dominikaknika moj Gabrys miał kolki i espuminsan nie działał ale polecam Ci to co pisała mamaszymusia
Bishopka ja dzisiaj tez najechałam na auto na parkingu na szczescie nic się nie stało
Gosiu zdróweczka dobrze ze już z małym

Na tym koncze pisanie bo mały dokazuje

Pozdrawiam

Dla Naszych szkrabow(*)

reklama
Domi pewnie, że wytrzymają...a dodatkowo gdy je wsadzisz do ziemi to już cały czas będą, ja wsadziłam w zeszłym roku, ale ze mnie gapa i nie pomyślałam żeby ziemi nasypać (bo na cmentarzu sam piach) no i na lato zaczęły usychać, ale całą zimę przetrzymały.

Molsza dziwie się, bo syn siostry do zerówki chodzi i mają zakaz nauczania....mogą uczyć ale tylko w formie zabawy...niby taka ustawa weszła już dosyć dawno...

Dziewczyny ja na kolki polecam(gdy nic już nie pomaga) Lefax....lek cudowny.

Do góry