reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Ja Piotrusiowi nie mogę teraz nic wartościowego postawić bo zaraz nie będzie... :( Strasznie mnie to smuci, ale przecież nie będę kupować by ktoś mógł zarobić jeszcze na moim Dziecku. Ma jednego aniołka i taką figurkę chłopca, to się ostało. A tak, wszystko co mu stawialiśmy my czy znajomi znikało bardzo szybko :( Oczywiście kupię coś na 15 października i 1 listopada, ale boję się ogromnie.

Dopiero zdałam sobie sprawę, że dwa miesiące mój Piotruś będzie obchodził 3 urodziny w Niebie... Czas leci nieubłaganie, rzeczywistość już nie ta sama, życie toczy się dalej.
A tęsknota niezmienna i ciągłe zastanawianie się jak by było, co by się teraz działo gdyby mój Syn był z nami na ziemi...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bardzo podoba mi sie ta donica, kupie ja ale dopiero na wiosne bo teraz to nic w niej nie posadze...
Takiego Aniolka w szklanej kuli mam kupilam sobie w ubieglym tygodniu, sliczny jest, bylo ich tak duzo ze nie wiedzialam jaki wybrac ale w koncu kupilam z rozowym serduszkiem:)

Jejku, ta doniczka jest przesliczna, pomyslę o takiej na wiosnę. A co do tych aniołków ledowych, to miałam takiego i niestety świecił tylko dwa dni. Wilgoć i zimno spowodowało, że zaśniedziały styki.
Gosiu, miłego weekendu :happy:

quote_icon.png
Napisał Mama Aniołeczka Natalki
Bishopka napewno jest to ciężki dla ciebie okres,musisz być dzielna a dlaczego poroniłaś?był zbyt słaby twój Szymonek?
Dlaczego poroniłam ? hmm, długa historia. A Szymonek zmarł w 3 miesiącu życia.

Witajcie kochane
ja kupiłam tę doniczkę z aniołkami jakoś na początku lata, wygląda ślicznie ale jest dosyć płytka i szybko żaróweczka się zepsuła...
Gosiu miłego weekendu :-)

Amelko kwiatuszku mój najukochańszy tęsknię w każdej sekundzie... [**********]
Szymonku [*****]
Aniołki [***]

doniczka tez mi sie podoba, ale niestety jak narazie jest niedostepna:/
wlasnie jem kolacje jak tak moge to nazwac bo w nocy pewnie i tak wstane jesc...pierogi mmmm to najlepsze co moze byc poprostu je uwielbiam ale jak jem tak raz na jakis czas bo na dluzsza mete nie przejdzie

Gosiu milego weekendu

kaja2010 A no pewnie Ty musisz sobie odpoczywać i leżeć kochana.A jak będzie juz lepiej to napewno odwiedzisz swojego skarbka :-)

Elomelo Powiem Ci że nawet fajna lampka,nie widziałam jeszcze takiej.Ta doniczka z Aniolkiem z solarnym oświetleniem jest świetny,piękności ;-)

nati87 Ja właśnie całkiem niedawno postawiłam aniołka z gipsu i go ukradli,teraz dopiero postawie aniołka i kwiaty 1 listopada bo niechce aby ktoś znowu to ukradł i zarabiał na moim dziecku
unhappy.gif
(((
takiego aniołeczka zakupiłam ostatnio
dominikaknika Zrobiłaś mi smaka na pierożki,robiłam ostatnio z mięskiem,grzybami i kapustką
wink2.gif
mam jeszcze zapas w zamrażalce bo zawsze robię wiecej żeby nie podchodzić do nich tak często bo wiadomo że ich robienie jest pracochłonne
biggrin.gif

reklama
Witajcie kochane kobietki
Jak się Wam spało?
U mnie to chyba będzie pompa bo tak jest zachmurzone ze dzisiejszy dzien nie zapowiada się wcale pogodny :-(((
Mam zamiar wykopać sobie dzisiaj wszystkie cebulki kwiatów bo po ostatnim mrozie zrobiły się wszystkie już czarne tak je przyłapało nieźle.Mam nowy przepis na sałatkę z kurczaka,coś podobne bardzo do gysora i mam zamiar go dzisiaj wykonać,zobaczymy czy posmakuje mi i mężowi;-)

Składniki
pierś z kurczaka 1 sztuka
kukurydza puszka 1 sztuka
cebula 1 sztuka
jabłko 1 sztuka
kapusta pekińska 1 sztuka
ser żółty 100 gramów
jajka na twardo 4 sztuki
papryka 100 gramów
sok z cytryny 1 łyżka
majonez 200 gramów

Pierś z kurczaka pokroić na paski i usmażyć na rumiano posypać solą, pieprzem, i przyprawą do kurczaka, odstawić do wystudzenia. Kapustę pokroić w kostkę, nie szatkować.. cebulę drobno, jabłko w kosteczkę, paprykę w paseczki jajka na kawałeczki, ser żółty w paseczki.. Wlożyć wszystkie rozdrobnione składniki do naczynia, dodać drobno pokrojone mięso skropić sokiem z cytryny doprawić do smaku wymieszać z majonezem...

Robiłyście może już taką sałatkę??

Załączniki

• thumb_300x0_10_w.jpg
    thumb_300x0_10_w.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 27
Do góry