reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Ja Piotrusiowi nie mogę teraz nic wartościowego postawić bo zaraz nie będzie... :( Strasznie mnie to smuci, ale przecież nie będę kupować by ktoś mógł zarobić jeszcze na moim Dziecku. Ma jednego aniołka i taką figurkę chłopca, to się ostało. A tak, wszystko co mu stawialiśmy my czy znajomi znikało bardzo szybko :( Oczywiście kupię coś na 15 października i 1 listopada, ale boję się ogromnie.

Dopiero zdałam sobie sprawę, że dwa miesiące mój Piotruś będzie obchodził 3 urodziny w Niebie... Czas leci nieubłaganie, rzeczywistość już nie ta sama, życie toczy się dalej.
A tęsknota niezmienna i ciągłe zastanawianie się jak by było, co by się teraz działo gdyby mój Syn był z nami na ziemi...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Bardzo podoba mi sie ta donica, kupie ja ale dopiero na wiosne bo teraz to nic w niej nie posadze...
Takiego Aniolka w szklanej kuli mam kupilam sobie w ubieglym tygodniu, sliczny jest, bylo ich tak duzo ze nie wiedzialam jaki wybrac ale w koncu kupilam z rozowym serduszkiem:)

Jejku, ta doniczka jest przesliczna, pomyslę o takiej na wiosnę. A co do tych aniołków ledowych, to miałam takiego i niestety świecił tylko dwa dni. Wilgoć i zimno spowodowało, że zaśniedziały styki.
Gosiu, miłego weekendu :happy:

quote_icon.png
Napisał Mama Aniołeczka Natalki
Bishopka napewno jest to ciężki dla ciebie okres,musisz być dzielna a dlaczego poroniłaś?był zbyt słaby twój Szymonek?
Dlaczego poroniłam ? hmm, długa historia. A Szymonek zmarł w 3 miesiącu życia.

Witajcie kochane
ja kupiłam tę doniczkę z aniołkami jakoś na początku lata, wygląda ślicznie ale jest dosyć płytka i szybko żaróweczka się zepsuła...
Gosiu miłego weekendu :-)

Amelko kwiatuszku mój najukochańszy tęsknię w każdej sekundzie... [**********]
Szymonku [*****]
Aniołki [***]

doniczka tez mi sie podoba, ale niestety jak narazie jest niedostepna:/
wlasnie jem kolacje jak tak moge to nazwac bo w nocy pewnie i tak wstane jesc...pierogi mmmm to najlepsze co moze byc poprostu je uwielbiam ale jak jem tak raz na jakis czas bo na dluzsza mete nie przejdzie

Gosiu milego weekendu

kaja2010 A no pewnie Ty musisz sobie odpoczywać i leżeć kochana.A jak będzie juz lepiej to napewno odwiedzisz swojego skarbka :-)

Elomelo Powiem Ci że nawet fajna lampka,nie widziałam jeszcze takiej.Ta doniczka z Aniolkiem z solarnym oświetleniem jest świetny,piękności ;-)

nati87 Ja właśnie całkiem niedawno postawiłam aniołka z gipsu i go ukradli,teraz dopiero postawie aniołka i kwiaty 1 listopada bo niechce aby ktoś znowu to ukradł i zarabiał na moim dziecku
unhappy.gif
(((
takiego aniołeczka zakupiłam ostatnio
dominikaknika Zrobiłaś mi smaka na pierożki,robiłam ostatnio z mięskiem,grzybami i kapustką
wink2.gif
mam jeszcze zapas w zamrażalce bo zawsze robię wiecej żeby nie podchodzić do nich tak często bo wiadomo że ich robienie jest pracochłonne
biggrin.gif

reklama
Witajcie kochane kobietki
Jak się Wam spało?
U mnie to chyba będzie pompa bo tak jest zachmurzone ze dzisiejszy dzien nie zapowiada się wcale pogodny :-(((
Mam zamiar wykopać sobie dzisiaj wszystkie cebulki kwiatów bo po ostatnim mrozie zrobiły się wszystkie już czarne tak je przyłapało nieźle.Mam nowy przepis na sałatkę z kurczaka,coś podobne bardzo do gysora i mam zamiar go dzisiaj wykonać,zobaczymy czy posmakuje mi i mężowi;-)

Składniki
pierś z kurczaka 1 sztuka
kukurydza puszka 1 sztuka
cebula 1 sztuka
jabłko 1 sztuka
kapusta pekińska 1 sztuka
ser żółty 100 gramów
jajka na twardo 4 sztuki
papryka 100 gramów
sok z cytryny 1 łyżka
majonez 200 gramów

Pierś z kurczaka pokroić na paski i usmażyć na rumiano posypać solą, pieprzem, i przyprawą do kurczaka, odstawić do wystudzenia. Kapustę pokroić w kostkę, nie szatkować.. cebulę drobno, jabłko w kosteczkę, paprykę w paseczki jajka na kawałeczki, ser żółty w paseczki.. Wlożyć wszystkie rozdrobnione składniki do naczynia, dodać drobno pokrojone mięso skropić sokiem z cytryny doprawić do smaku wymieszać z majonezem...

Robiłyście może już taką sałatkę??

Załączniki

• thumb_300x0_10_w.jpg
    thumb_300x0_10_w.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 29
Do góry