reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witam Was Kochane.
ja idę pod nóż...no może nie dosłownie. Byłam dziś na konsultacji w sprawie mojej przegrody w macicy. Do tej pory ciągle słyszałam że nie ma sensu jej usówać. A dziś się okazało, że sens jest i to duzy. Byłam u świetnego specjalisty, podobno najlepszego w tym temacie i po naprawdę długim i szczegółowym badaniu powiedział,że kształ mojej macicy mógł mieć wpływ na śmierć Olguni. Dlatego też bee to korygowac. Zabieg mógł odbyć się już za 2 tyg ale niestety nie mam szczepienia przeciw żołtaczce więc musze poczekać do następnej @. Potem jeszcze jakieś 8 tygodni i jeśli wszystko będzie ok mogę zacząć staranka.
Dzięki zabiegowi będe spokojniejsza podczas kolejnej ciąży ale jak pomyśle, że tak długo musze czekać... a ja już bym chciała:-(

reklama
Iwonko ja spać nie mogłam tak się modliłam,żeby ci się udało:((( Następnym razem na pewno ujrzysz dwie kreseczki&&

aga_cina dobrze,że tak często masz wizyty będziesz spokojniejsza jak będziesz widzieć swoją fasolkę jak się pięknie rozwija:)))

dominikaknika wiem,że nie powinnam tak nalegać ale za bardzo mi na tym zależy,żeby zostawić to w Jego rękach.Wczoraj mu powiedziałam,że jak nie będę w ciąży w tym roku to ja rezygnuje -za tydzień wracam do pracy i muszę się określić czy na chwilkę czy mają mi szykować znów miejsce na stałe:(

dasia82 witaj w klubie z tym,że chcę JUŻ!! Dobrze,że trafiłaś do dobrego lekarza nie martw się to pewnie zabieg a nie operacja mam nadzieję w każdym bądz razie ,że bez bolesny i potem też szybko dojdziesz do siebie i wtedy to już tylko sex,sex i sex :)

Witam dziewczyny przepraszam ze ostatnio tak mało sie odzywam ale jakos brak czasu..;( ale chce zebyscie wiedziały ze mysle o was... Trzymajcie sie dzielnie ...i jestem pewna ze wszytko kazdej z nas poukłada sie :)

Dla NAszych Wszystkich Kochanych Aniołeczkow
[*]
[*]
[*]

Monila aż się boję ,że jak wrócę do pracy to będę tak jak ty bez czasu dla siebie:((ech takie życie:(( Ale mam nadzieję,że nadal ci się przynajmniej dobrze pracuje???

Aga_cina martwia się o Cebie...o Was, to dobrze ciesz się, że masz taka opiekę:tak:
a mdłosci nie zazdroszczę, ja jak w ciazy byłam to oprócz skurczów i braku apetytu nie miałam zadnych dolegliwości, dopiero w 9 miesiącu miałam popuchniete nogi:-D

Mamaszymusia, nastepnym razem się uda, nie możemy się załamywać....jeszcze bedziesz tulić małego szkraba....

Monila my tu tez o Tobie pamietamy:tak:

Dasia trzymamy tu kciuki żeby wszsytko dobrze się skończyło:tak:

Dominikaknika ja tez tak miała, że myslałam o Filipku, ból był chwilowy i tak jak piszesz na codzień zmagamy sie z większym bólem....o tamtym juz sie zapomniało a o bólu w sercu, na duszy nigdy nie zapomnimy....nigdy nie przestanie boleć....

Malinkaizi bedzie dobrz, czas zawsze znajdziesz choćby chwilke,

dziewczyny ja mam w mieszkaniu mysz....zrobiła nam koło okna balkonowego taka dziurę, ze szok....wczoraj ja przyuwazyłam jak wyszła przez okno, no to szybko zamknełam je i balkon, ale ona musiala wejść zanim balkon zamknełam i jak siedziałam na necie to ta spryciula znów mi sie pokazała, ale szybko uciekła, potem w nocy buszowała po mieszkaniu....kupilismy łapkę na myszy mam nadzieje, że się złapie, bo nie chce mysleć jakie jeszcze szkody może zrobić....

aga_cina, no właśnie chce kupić kota, brytyjczyka długo myślałam nad kolorem czy liliowy czy kremowy, wybrałam kremowy, teraz zastanawiam sie czy kocur czy kotka....tym bardziej, ze koty są takie kochane....
mysz mi w scianie buszuje, postawiłam jej łapke koło samej dziury mam nadzieję że się zlapie:angry::angry::angry::angry::angry::angry:

mowiłam waqm, ze mi się znów bliźniaki sniły? pewnie komus sie urodzą:-D:tak:

Malinkaizi... no nietstey czasu nie ma za duzo... ale zawsze znajde czas an odwiedziny mojego aniołeczka kochanego...dalej tak przyjemnie mi sie pracuje;) chodz tak jak kiedys jzu pisałam temat dzieci w pracy jest nie unikniony... ale ja na pytanie czy mam dziecko odpowiadam ze mam.. i na tym koncze temat

reklama
Witam mój synek odszedł jak miał 2latka. Bardzo za nim tęsknię i mi go brakuje mam drugie dziecko, ale pustka smutek i tęsknota pozostaną na zawsze

Do góry