mamaszymusia2
Fanka BB :)
Dziewczyny-każdy z pomniczków, jaki by nie był to i tak będzie wyjątkowy. Dbacie o każdy szczegół, kolor, wzór a to znaczy, że dbacie o to, by Wasze Maleństwo otrzymało najpiekniejszy pomniczek kreowany przez Was. Ich najukochańcze Mamy. Ostatni materialny dar od Was dla Nich. Ja jestem juz po wyborze, wiem ile to kosztuje nerwów. Wszystkie będą wyjątkowe, bo będą dla Waszych dzieci.
Malinkaizi-bądź dobrej myśli. Mnie przed kolejną ciązą oprócz starchu, który mam świadomość będzie mi towarzyszył przez ten okres, zniechęca jeszcze mój wiek.
Co do waszych spstrzeżeń:
Wczoraj jak pokazałam mężowi stronę Szymusia, zobaczyłam zaczytanego tatę, ocierającego co jakiś czas oczy od łez. Nie jest to częsty widok, bo na co dzień żyjemy dostosowanym do różnych potrzeb życiem, by nie czuć się odmieńcem, by się dostosować, by nie zadręczać innych swoimi problemami... A może nam Mamom łatwiej wyrazic swój ból?
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.
Malinkaizi-bądź dobrej myśli. Mnie przed kolejną ciązą oprócz starchu, który mam świadomość będzie mi towarzyszył przez ten okres, zniechęca jeszcze mój wiek.
Co do waszych spstrzeżeń:
Wczoraj jak pokazałam mężowi stronę Szymusia, zobaczyłam zaczytanego tatę, ocierającego co jakiś czas oczy od łez. Nie jest to częsty widok, bo na co dzień żyjemy dostosowanym do różnych potrzeb życiem, by nie czuć się odmieńcem, by się dostosować, by nie zadręczać innych swoimi problemami... A może nam Mamom łatwiej wyrazic swój ból?
Pozdrawiam i życzę miłego weekendu.
Ostatnia edycja: