reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Eska bedzie dobrze zobaczysz !!!! pozytywne nastawienie i słuchanie zalecen lekarza a bedzie naprawde dobrze !!! :-D

trzymam kciuki za kazda z nas :tak:

Filipku (*)
Syneczku kochany(*)
Aniołeczki(*)

(*) Alusiu
ciocia pamietala o Twoich pierwszych urodinkach, al dopiero dzisiaj mogła napisać !!! sloneczko malutkie opiekuj się mamusią i tatusiem, daj im siły, ześlij troszkę nadziei

3.JPG

Margo przytulam mocno!!!!!!!!!!!!!!!!

Szymonku spóźnione życzenia z okazji trzecich urodzin! (*) Brygada Aniołków na pewno się dobrze bawiła!

Alunia Tobie też śle najlepsze życzenia. Daj mamusi mnóstwo siły!

Widzę, że wiele z nas musiało pozbierać się trochę i cieszę się że wróciłyście. Teraz już musi być dobrze.

Mika ja też codziennie sobie tłumaczę, że już teraz wszystko będzie ok. Ale tak jak napisałam strach minie całkowicie dopiero chyba kiedy nasze maleństwa przyjdą na świat całe i zdrowe i oczywiście w terminie.

Eska dla mnie stwierdzenia, że Aniołki zmieniają datę przyjścia na świat zupełnie nie ma sensu i nigdy nie było pocieszeniem, bo Przemuś był tylko jeden, wyjątkowy i nikt i nic mi go nie zastąpi. Choć tak jak ty uważam ( i zaraz po Jego odejściu wiedziałam)_, że jedyną nadzieją na przywrócenie jako takiej normalności było kolejne dziecko. Mimo, że tak jak ty czasem nie dowierzaniem, że udało się po raz kolejny i mały cud rozwija się w moim łonie, to udało się trochę inaczej spojrzeć na świat niż tylko w czarnych barwach.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczęta
jutro wizyta u gina. odebrałam wyniki badań są ok
Ja też gdybym mogła to chodziłabym do lekarza codziennie lub najlepiej dwa razy dziennie ... no cóż mam taką schizę ... ale ten kto nie stracił swojej kruszynki nigdy o tym się nie przekona co znaczy oczekiwanie na kolejna wizytę i usg na zapewnienie że wszystko jest ok ... dobrze ,że ta wizyta jeszcze przed świętami bo byłoby trudno... może dowiem się kto mieszka pod sercem czy to ON czy ONA...
zafasolkowane trzymam kciuki

Aniołki kochane światełka dla Was

Tęsknię

Aniołkowe Mamusie!

Niech w Wigilijny Wieczór każda z Nas spojrzy w niebo, Nasze Aniołki dadzą nam znać. Uśmiechnijcie się wtedy do Nich, zasiądźcie przy stole z najbliższymi. Nasze skarby będą z Nami. Może nie będzie Ich widać, ale będą na pewno!
Aniołeczki potrzebują Nas bardziej niż My Ich. Postarajmy się w ten szczególny czas być dla Nich oparciem, żeby ich skrzydełka nie zamokły od Naszych łez.
Życzę Wam moje drogie dużo sił, spokoju i radości. Niech ten świąteczny czas napełni Nas optymizmem, a na Naszych twarzach niech zagości uśmiech....

Wesołych Świąt!

spelnienia_marzen_14.gif

PS i smacznego ;-)

Załączniki

• spelnienia_marzen_14.gif
    spelnienia_marzen_14.gif
    52,9 KB · Wyświetleń: 75
Pietrucha piękne życzenia!!!
Ja również życzę Wam i sobie spokojnych świąt, oby pomimo tęsknoty zagościła w nas nadzieja i pojawił sie uśmiech...dla naszych Aniołków!!! Będę wypatrywać znaków od naszej Aniołkowej Bandy...na pewno coś naszykują na te świeta
9a3045e11c7ece49377e5eaaa11830c6_th2.gif

Kochane Mamusie....
Życzę spełnienia marzeń tych długo wyczekanych oraz spokoju i nadziei na lepszy rok... Niech te Święta mimo smutku jaki zawsze gości w naszych sercach będą takie, żeby nasze Aniołki patrząc na nas z góry nie martwiły się a każdej z nas znaku od Dziecinki.

Wesołych Świąt

Aniołkowa Bando te światełka na choince to dla Was
(*)Zobacz załącznik 600466

reklama
Kochane mamusie zawitalam do was jak co roku ,Życze wam Spokoju, ciepła i bezpieczeństwa, radosnych uśmiechów, łez wzruszeń i sto kilo miłości nie jestem mama aniolkowych dzieci ,ale caly czas was podczytuje mocno kibicuje za fasoliniki,jestecie silne babki!!! Duzy uklon dla was.

Pozdrawiam

Ostatnia edycja:
Do góry