reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Filipku to dla Ciebie maluszku(*)(*)(*)

Michałku kochany , dzis twoje pól roczku (*) , tak bardzo za toba tesknie , promyczku mam nadzieje ze jestes szczesliwy... Kocham Cie z calego serca ... nigdy nie pogodze sie z tym ze ma Cie przy mnie syneczku... to nie tak mialo byc ... to inaczej mial wygladac twoj swiat ...(*)(*)(*)

Michałku na Twoje pół roczku (*)(*)(*)
Nicolciu (*)
Iskiereczko Gosi (*)
Dziekuje dziewczyny....

nie tak miały wyglądać jego 3 urodzinki, miały być balony, tort i zabawa.... W tym roku łagodniej minał ten dzień....rano dziwnie się poczułam, tak smutno....łezki poleciały....ale przecież jest tam szczęśliwy, a to dla mnie najważniejsze....mam tylko nadzieje, że te życie ziemskie trochę szybciej przeleci i już niedługo się z nim spotkam.

Dziś wracając od Filipka w radiu puścili "łzy w Niebiosach"....ale o dziwo nie rozpłakałam się....pojawił się uśmiech....

Filipku Słoneczko nasze mnóstwo buziaczków od cioci...Miliony światełek i kolorowych baloników.

1332.gif

reklama
Do góry