reklama
marka1307
mama aniołka Michałka
Filipku to dla Ciebie maluszku(*)(*)(*)
Michałku kochany , dzis twoje pól roczku (*) , tak bardzo za toba tesknie , promyczku mam nadzieje ze jestes szczesliwy... Kocham Cie z calego serca ... nigdy nie pogodze sie z tym ze ma Cie przy mnie syneczku... to nie tak mialo byc ... to inaczej mial wygladac twoj swiat ...(*)(*)(*)
Michałku kochany , dzis twoje pól roczku (*) , tak bardzo za toba tesknie , promyczku mam nadzieje ze jestes szczesliwy... Kocham Cie z calego serca ... nigdy nie pogodze sie z tym ze ma Cie przy mnie syneczku... to nie tak mialo byc ... to inaczej mial wygladac twoj swiat ...(*)(*)(*)
Bibiana
Fanka BB :)
Michałku na Twoje pół roczku (*)(*)(*)
Nicolciu (*)
Iskiereczko Gosi (*)
Dziekuje dziewczyny....
nie tak miały wyglądać jego 3 urodzinki, miały być balony, tort i zabawa.... W tym roku łagodniej minał ten dzień....rano dziwnie się poczułam, tak smutno....łezki poleciały....ale przecież jest tam szczęśliwy, a to dla mnie najważniejsze....mam tylko nadzieje, że te życie ziemskie trochę szybciej przeleci i już niedługo się z nim spotkam.
Dziś wracając od Filipka w radiu puścili "łzy w Niebiosach"....ale o dziwo nie rozpłakałam się....pojawił się uśmiech....
Nicolciu (*)
Iskiereczko Gosi (*)
Dziekuje dziewczyny....
nie tak miały wyglądać jego 3 urodzinki, miały być balony, tort i zabawa.... W tym roku łagodniej minał ten dzień....rano dziwnie się poczułam, tak smutno....łezki poleciały....ale przecież jest tam szczęśliwy, a to dla mnie najważniejsze....mam tylko nadzieje, że te życie ziemskie trochę szybciej przeleci i już niedługo się z nim spotkam.
Dziś wracając od Filipka w radiu puścili "łzy w Niebiosach"....ale o dziwo nie rozpłakałam się....pojawił się uśmiech....
gosiulek73
mama K&K&A
Filipku Słoneczko nasze mnóstwo buziaczków od cioci...Miliony światełek i kolorowych baloników.
marka1307
mama aniołka Michałka
Nikolko(*)(*)(*)
Iskiereczko Gosi(*)(*)(*)
Kochane Anioleczki (*)(*)(*)
Iskiereczko Gosi(*)(*)(*)
Kochane Anioleczki (*)(*)(*)
wiola20121119
Fanka BB :)
[*]
[*]
[*] dla Filipka w dniu urodzinek
[*]
[*]
[*] dla Michałka z okazji pół urodzinek
[*]
[*]
[*] dla Wojtusia
[*]
[*]
[*] dla Naszych Aniołków
[*]
[*] dla Filipka w dniu urodzinek
[*]
[*]
[*] dla Michałka z okazji pół urodzinek
[*]
[*]
[*] dla Wojtusia
[*]
[*]
[*] dla Naszych Aniołków
gosiulek73
mama K&K&A
reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Kingus tak....Z you tuba.troche znajoma mnie naprowadziła.Wczesniej zrobiłam tylko szalik.
Podziel się: