reklama
M
Mama Aniołeczka Natalki
Gość
Cześć kobietki
Już do Was zaglądam z herbatką i śniadankiem :-)
Jeśli chodzi o pomniczek mojej córci to gdy zmarło moje malenstwo dopiero po dwóch miesiącach poszliśmy zamawiać wszystko w zakładzie kamieniarskim.To był bardzo cięzki wybór,a przez ten czas moja niunia miała stary pomniczek bo jest pochowana ze swoją ciocią która zyła 4 miesiące,to córcia babci mojego męża.W październiku zaczęli wszystko robić i w tej chcwili ma taki domeczek moja córcia.
A jeśli chodzi o szpital to idę w poniedziałek na badania i decyduję się na niego,nie mam żadnych badań a tam zrobia wszystko szczegółowo i mam nadzięję że nie zrobią nam żadnej krzywdy.
Aniołeczki kochane nasze
[*]
Córciu kochana
[*]
Już do Was zaglądam z herbatką i śniadankiem :-)
Jeśli chodzi o pomniczek mojej córci to gdy zmarło moje malenstwo dopiero po dwóch miesiącach poszliśmy zamawiać wszystko w zakładzie kamieniarskim.To był bardzo cięzki wybór,a przez ten czas moja niunia miała stary pomniczek bo jest pochowana ze swoją ciocią która zyła 4 miesiące,to córcia babci mojego męża.W październiku zaczęli wszystko robić i w tej chcwili ma taki domeczek moja córcia.
A jeśli chodzi o szpital to idę w poniedziałek na badania i decyduję się na niego,nie mam żadnych badań a tam zrobia wszystko szczegółowo i mam nadzięję że nie zrobią nam żadnej krzywdy.
Aniołeczki kochane nasze
[*]
Córciu kochana
[*]
Załączniki
gosiulek73
mama K&K&A
Hej
Karolek zmarł 6lipca a pod koniec września mieliśmy pomniczek.Tyle czasu trzeba było odczekać.
Dziewczyny może napiszecie coś więcej o sobie o dzieciach?
Karolek zmarł 6lipca a pod koniec września mieliśmy pomniczek.Tyle czasu trzeba było odczekać.
Dziewczyny może napiszecie coś więcej o sobie o dzieciach?
M
Mama Aniołeczka Natalki
Gość
Ja mam na imię Sylwia,mam skończone 28 lat,z Krzysztofem jesteśmy małżeństwem prawie 3 lata.Pochodzę z Ostrowca Św.Mamy najwspanialszego aniołeczka naszą ukochaną Nataleczkę.Obecnie nie pracuje,byłam na zasilku ale się mi już skończył.O więcej pytajcie jeśli chcecie...
Witam się z kawką. Mieszkanie posprzatane, łącznie z przebraniem pościeli chyba mi się włącza syndrom wicia gniazda:-)
Co do pomniczka, to nam kamieniarz mówił, że można od razu stawiać taki malutki. Jednak jak się okazało, że obok kilka malutkich się zapadło, to postanowiliśmy poczekać do wiosny i teraz na wiosnę będziemy stawiać - mam nadzieję, że zdążę wybrać do porodu. W sumie, to do tej pory mieliśmy tam skrzyneczkę i już kilka razy mąż dosypywał ziemi, bo tak się zapada, więc dobrze,iż poczekaliśmy.To będzie taki prezent dla Szymonka w podziękowaniu za opiekę nad nami.
Co do pomniczka, to nam kamieniarz mówił, że można od razu stawiać taki malutki. Jednak jak się okazało, że obok kilka malutkich się zapadło, to postanowiliśmy poczekać do wiosny i teraz na wiosnę będziemy stawiać - mam nadzieję, że zdążę wybrać do porodu. W sumie, to do tej pory mieliśmy tam skrzyneczkę i już kilka razy mąż dosypywał ziemi, bo tak się zapada, więc dobrze,iż poczekaliśmy.To będzie taki prezent dla Szymonka w podziękowaniu za opiekę nad nami.
pola.
Fanka BB :)
My tez będziemy na wiosnę stawiać pomniczek. Chce zeby koniecznie byl jasny. Znalazłam piękny w internecie, ale firma która go wykonuje używa głownie piaskowca, a jego sie boje.
Sylwetko, piszesz ze masz z bezowego kamienia. Napisz proszę co to za kamień bo ja nigdzie takiego nie mogę znaleźć, a kamieniarze mówią ze takich nie ma!
Sylwetko, piszesz ze masz z bezowego kamienia. Napisz proszę co to za kamień bo ja nigdzie takiego nie mogę znaleźć, a kamieniarze mówią ze takich nie ma!
gosiulek73
mama K&K&A
My mamy z brązowego.Niby jakiś brazylijski.
Smerfetka*
Ja teraz bede chciala zmienic pomniczek Amelce ale moj m nie bardzo wiec nie wiem co z tego wyjdzie...od poczatku chcialam bialy ale wszyscy kamieniarze mowili mi ze nie ma bialego kamienia a ze ja nie chcialam czekac z pomnikiem dlugo wiec wybralam najjasniejszy jaki byl a teraz dowiedzialam sie od jednego kamieniarza ze jest bialy marmur sliczny bo pokazywal mi probke wiec chcialabym zmienic pomniczek, musze tylko przekonac meza...
Aniołeczki (*)(*)(*)
Córeczko, kocham i tęsknię (*)(*)(*)
Fasolki ***
MILEGO DNIA KOBIETKI
Aniołeczki (*)(*)(*)
Córeczko, kocham i tęsknię (*)(*)(*)
Fasolki ***
MILEGO DNIA KOBIETKI
reklama
Bibiana
Pomniki - Nagrobki, kamieniarstwo, pomniki - Szczotok ja będę u tego faceta robiła pomniczek, widziałam je na żywo i są naprawdę piękne....wiem dziwnie brzmi, że pomniczek jest piekny....ale same zobaczcie....
Podziel się: