reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

co do pomniczków to u nas na cmentarzu dwa małe się zapadły i tak bardzo to widać, niektóre skrzyneczki też są zapadniete ale mi sie wydaje, że duzy wpływ ma na to podłoże, u nas jest duzo piachu....

Aniołki (*)

reklama
Cześć kobietki
Już do Was zaglądam z herbatką i śniadankiem :-)

Jeśli chodzi o pomniczek mojej córci to gdy zmarło moje malenstwo dopiero po dwóch miesiącach poszliśmy zamawiać wszystko w zakładzie kamieniarskim.To był bardzo cięzki wybór,a przez ten czas moja niunia miała stary pomniczek bo jest pochowana ze swoją ciocią która zyła 4 miesiące,to córcia babci mojego męża.W październiku zaczęli wszystko robić i w tej chcwili ma taki domeczek moja córcia.

A jeśli chodzi o szpital to idę w poniedziałek na badania i decyduję się na niego,nie mam żadnych badań a tam zrobia wszystko szczegółowo i mam nadzięję że nie zrobią nam żadnej krzywdy.

Aniołeczki kochane nasze
[*]
Córciu kochana
[*]

Załączniki

• Zdjęcie0974.jpg
    Zdjęcie0974.jpg
    43,5 KB · Wyświetleń: 59
  • Zdjęcie0541.jpg
    Zdjęcie0541.jpg
    51,3 KB · Wyświetleń: 52
Hej
Karolek zmarł 6lipca a pod koniec września mieliśmy pomniczek.Tyle czasu trzeba było odczekać.

Dziewczyny może napiszecie coś więcej o sobie o dzieciach?

Ja mam na imię Sylwia,mam skończone 28 lat,z Krzysztofem jesteśmy małżeństwem prawie 3 lata.Pochodzę z Ostrowca Św.Mamy najwspanialszego aniołeczka naszą ukochaną Nataleczkę.Obecnie nie pracuje,byłam na zasilku ale się mi już skończył.O więcej pytajcie jeśli chcecie...

Witam się z kawką. Mieszkanie posprzatane, łącznie z przebraniem pościeli :szok: chyba mi się włącza syndrom wicia gniazda:-)
Co do pomniczka, to nam kamieniarz mówił, że można od razu stawiać taki malutki. Jednak jak się okazało, że obok kilka malutkich się zapadło, to postanowiliśmy poczekać do wiosny i teraz na wiosnę będziemy stawiać - mam nadzieję, że zdążę wybrać do porodu. W sumie, to do tej pory mieliśmy tam skrzyneczkę i już kilka razy mąż dosypywał ziemi, bo tak się zapada, więc dobrze,iż poczekaliśmy.To będzie taki prezent dla Szymonka w podziękowaniu za opiekę nad nami.

My tez będziemy na wiosnę stawiać pomniczek. Chce zeby koniecznie byl jasny. Znalazłam piękny w internecie, ale firma która go wykonuje używa głownie piaskowca, a jego sie boje.

Sylwetko, piszesz ze masz z bezowego kamienia. Napisz proszę co to za kamień bo ja nigdzie takiego nie mogę znaleźć, a kamieniarze mówią ze takich nie ma!

Ja teraz bede chciala zmienic pomniczek Amelce ale moj m nie bardzo wiec nie wiem co z tego wyjdzie...od poczatku chcialam bialy ale wszyscy kamieniarze mowili mi ze nie ma bialego kamienia a ze ja nie chcialam czekac z pomnikiem dlugo wiec wybralam najjasniejszy jaki byl a teraz dowiedzialam sie od jednego kamieniarza ze jest bialy marmur sliczny bo pokazywal mi probke wiec chcialabym zmienic pomniczek, musze tylko przekonac meza...

Aniołeczki (*)(*)(*)
Córeczko, kocham i tęsknię (*)(*)(*)
Fasolki ***

MILEGO DNIA KOBIETKI ;)

Aniolkowa, ja Ci odradzam marmur. U mnie na cmentarzu widziałam kilka białych marmuriwych pomników, które po kilku latach wcale nie wyglądają ładnie.

reklama
Do góry