reklama
gosiulek73
mama K&K&A
Może którejś się przyda
Kazania 23, 25 i 26 grudnia 2012 | Wspólnota Miłość i Miłosierdzie Jezusa
Kindzi z czego są te bransoletki?
Kazania 23, 25 i 26 grudnia 2012 | Wspólnota Miłość i Miłosierdzie Jezusa
Kindzi z czego są te bransoletki?
witam ..
ja dzis do pracy na 14 ...za godzine mamy gosci... kuzynka mojego meza przyjezdza z narzeczonym prosic na Slub ...
Kindzia tez bym sobie zamowiła taka bransoletke
Karolku moj malutki kolorowe swiatełka dla Ciebie w ta mała rocznice(*)
Tak bardzo Cie kocham Syneczku (*)
Aniołeczki (*)
ja dzis do pracy na 14 ...za godzine mamy gosci... kuzynka mojego meza przyjezdza z narzeczonym prosic na Slub ...
Kindzia tez bym sobie zamowiła taka bransoletke
Karolku moj malutki kolorowe swiatełka dla Ciebie w ta mała rocznice(*)
Tak bardzo Cie kocham Syneczku (*)
Aniołeczki (*)
gosiulek73
mama K&K&A
Amelko (*)
Michałku (*)
Kubusiu (*)
Juleczko (*)
Karolku (*)
Michałku (*)
Kubusiu (*)
Juleczko (*)
Karolku (*)
Ostatnia edycja:
ja napisałam na dlaczego@dlaczego.org.pl podałam ilość i dane do wysyłki...w ciągu tygodnia dostałam
reklama
A może któraś z Was umieściła światełko pamięci na stronie o tym samym adresie? ja do nich napisałam, ale 0 odzewu...
W ogóle to od jakiegoś czasu, może już Wam o tym pisałam, mam bóle macicy, ale dosłownie cały czas mnie boli, zauważyłam to szczególnie wieczorami, jak już leżę w łóżku, na spokojnie, bo tak w ciągu dnia to wiadomo, nie zwracałam na to uwagi, praca, różne zajęcia... to taki ból w środkowej części, zazwyczaj kłucie czasem ostre a czasem tępe... nie wiem, ale nigdy tak nie miałam, chyba będę musiała się udać do lekarza, ale ja tego tak nie znoszę...
W ogóle to od jakiegoś czasu, może już Wam o tym pisałam, mam bóle macicy, ale dosłownie cały czas mnie boli, zauważyłam to szczególnie wieczorami, jak już leżę w łóżku, na spokojnie, bo tak w ciągu dnia to wiadomo, nie zwracałam na to uwagi, praca, różne zajęcia... to taki ból w środkowej części, zazwyczaj kłucie czasem ostre a czasem tępe... nie wiem, ale nigdy tak nie miałam, chyba będę musiała się udać do lekarza, ale ja tego tak nie znoszę...
Podziel się: