reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witajcie dziewczynki
Co u Was słychać?jak Wasze zdrówko kochane?
A może i ja sobie zamówię taką branzoletkę.Ja zaglądałam na tą stronę z tymi światełkami pamięci ale jeszcze nigdy nie pisałam na tą stronę.
kaju światełeczko dla Twojej najukochańszej córeczki
[*]
kindzi czy ustały Cię te bóle?Myślę że musisz to skonsultowac z lekarzem,to poważne sprawy.Chyba nikt nie lubi chodzić do ginekologów ale niestety taki jest już los kobiet że muszą.Ja nie lubie takich wizyt ale wiem że muszę się kontrolować i trzeba do nich chodzić.

I przed nami jeszcze kochane zakończenie tego roku,jak dla mnie to nie obchodzę sylwestra,nie idziemy nigdzie,tylko naszą córcie odwiedzimy z mężem.Dla mnie to był wspaniały rok ale i taki co dał nam nieźle w kość.Zaszłam w ciąże z Natalką,to była cudowna wiadomość,urodziła się ale odeszła od nas i to boli w tym roku nas bardzo,ta ogromna strata.A teraz sie okazało że będziemy mieli drugiego dzieciaczka,to kolejna dobra wieść,ale jakoś jednak nie mam ochoty obchodzic końca roku i witania nowego roku.
A jak u Was z tymi rozważaniami o Nowym Roku?

Dla mojej córci najdroższej
[*]
"Mój Anioł imię nosi dziewczęceMa moje oczy, mój głos, moje ręceMój Anioł towarzysz niedoliceruje rozdarte serce, które tak boliMój Anioł siedzący na lewym ramieniurzuca promyki słońca na moje życiektóre znalazło się w cieniuMój Anioł włosy ma mojei skrzydła ,a na nich piórkaMój AniołMoja miłośćMoja córka…"

Wszystkim aniołeczkom
[*]

reklama
Gosiu to niezłe Was rozlozylo, ja na razie mam tylko problem z gardlem ale kaszel mnie łapie i męczy niestety
Duzo zdrowka Wam życzę i szybkiego powrotu do zdrowia

Kasiu mam nadzieje ze Cię teraz nie rozlozy bo cieżko do porodu z choroba, trzymaj sie tam dzielnie &&&

Kubusiu (*)
Kubusiu (*)
Juleczko (*)
Karolku (*)
Januszku (*)
Aniołeczki (*)
Fasolinki :*****
Bobaski :*****

Dziewczyny - życzę Wam Szczęśliwego Nowego Roku 2013 - oby przyniósł wspaniałe nowiny i nie tylko nowiny wszystkim staraczkom, a zafasolkowanym zdrowe bobasy ;) Poza tym dużo, dużo radości i zdrówka :tak:

Witam :*

ja wczoraj miałąm mały wypadek w pracy ... wciagło mi palce ... i troszke poobijało ... bolało tak ze az sie popłakałam ... ale na szczescie nie trzeba było interwencji lekarza... dzis juz o wiele lepije ...

Kochane na ten Nowy Rok zycze Wam by był lepszy od tego starego , niech spełnia sie wasze wszystkie marzenia a zwłaszcza to jedno :* tym ktore sie staraja szybkiego zafasolkowania :-)a tym ktore maja fasoleczki w brzuszkach .. zdrowych bobaskow .... oraz zdrowka bo to najwazniejsze :*!!!! BUziaczki :* :*
Sylwester%202012.jpg

Monilko :szok: uważaj na siebie. Dobrze, że nic się nie stało.

I ja również życzę Wam spełnienia marzeń w 2013 roku, aby wszystko się ładnie poukładało. Szczęśliwego rozwiązania zafasolkowanym i dwóch kreseczek na teście, tym starającym się. Oczywiście wszystkim tym, które się bawią, życzę szampańskiej zabawy.

Zobacz załącznik 526759sylwester2.jpg

Hej Dziewczyny mi ten rok minął całkiem dobrze,pojawił się Antoś na świecie i nie mieliśmy specjalnie jakiś wielkich problemów,mam nadzieję,że przyszły będzie równie dobry,nawet lepszy.
Ja Wam życzę również lepszego nowego Roku,oby w waszych serduszkach było mniej cierpienia i życzę tym które noszą maluszki w brzuszkach aby dzidzie rosły zdrowe i dały Wam piękne chwile tym starającym się o dwie kreseczki:-D
Zdrówka dla tych co chorują,przeprasza,że nie wymieniam Was dziewczyny imiennie:zawstydzona/y:
(*)(*)(*)dla naszych wszystkich kochanych aniołków
Kochamy Cię Mauruniu i bardzo tęsknimy (*)

Monila OMG uważaj na siebie! Ja mam już dość swojej pracy, dzisiaj miałam taki zapierdziel, że na siku nie miałam czasu...

Mamo Natalki jeszcze nie przeszło, cały czas boli, no będę musiała do gina się wybrać, nie ma siły... to fakt, my babki mamy przewalone w życiu...

Ja także życzę WAM dziewczyny wszystkiego dobrego, oby przyszły rok był dla Was lepszy albo jeszcze lepszy...wypiję piwko za Wasze zdrowie :)

reklama
Do góry