reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
hej dziewczynki... a ja was witam z wielkim guzem iii okropnie bolacym palcemm:-( moj pies inteligentny ,... bawil sie miska z woda no i nachlapal... ja szlam z miska prania i wywinelam takiego byka... ze cale szczescie ze sie nie zabilam ....uderzylam glowa o gazowke nad skronia tak i jeszcze upadajac chcialam jakos zamortyzowac i wygielam malego palca u reki... no masakra tak mnie boli ze szok posmarowalam altacetem... ale bardzaiej mnie ta glowa i martwi i boli, czuje jak mi pulsuje szkada gadac normalnie...oferma ze mnie ahhh....

Marka jaka oferma? To psiuńka zawiniła... Może pola. ma rację i warto sprawdzić czy nic powaznego się nie stało? jakieś prześwietlenie może Ci zrobią?

Marka szoruj na ostry dyżur ... Z glowa nie ma żartów

Pola tak jak dziewczyny mówią kiedys wyjdzie słońce. Ja np boje sie ze jesli Bóg da mi jeszcze byc ziemską mama to ciesząc sie macierzynstwem bede jakby zdradzala mojego Synka;( Januszku (***) Syneczku (***)

cześć Dziewczynki

Gosia nie wszystkie bo zostały jeszcze te szydełkowe, ale też się do nich przybieram :-)

tak rozmwiacie o książkach ostatnio. ja polecam "P.S. Kocham Cię" (Cecelia Ahern). Dla chetnych mogę przesłac ebooka

Aniołkowa Bando
[*]

Bibiana ale supcio :) gratulacje!

Nati zadne tam bzykanki, tylko masz się wygrzewać, żeby na święta być zdrowa, czosnek, mleko, miód :-D

Ja zdecydowałam, że muszę dokonać zakupu tabletek na sen.Jakąś katastrofę mam, dzisiaj w nocy się obudziłam i byłam pewna, że jest 8:00 rano i spóźniłam się do pracy, zaczęłam łazić po mieszkaniu i przeżywać jak stonka oprysk, siostra mówi Kinga idź spać bo noc jest, co Ty se ubzdurałaś, a ja swoje, że się spóźniłam i co teraz (mecyje wielki problem, nic - spóźnię się i tyle:) ) , Kasia mówi popatrz na zegarek wieśniaro. Patrzę : 2:00!! No i poszłam spać. Chyba wczoraj normalnie spałam, a tak, to dramat...

nie no jak bede czula ze cos sie dzieje bede musiala isc ... bo kurde jak mialam 13 lat mialam wypadek ...samochod mnie potracil i wlasnie mialam zlamana kosc czolowa i oczodol... takze wiem ze nie ma zartow ... 2 miesiace w klinice lezalam... nie powiem jak huklam to az mi sie ciemno zrobilo ... teraz juz nie pulsuje tylko boli jak dotykam ... ale teraz znow bardziej palec mnie boli... narazie dalej sprzatam , ale u mnie to norma zawsze musi sie cos dziac wiecie jak to mowia ...jak nie urok to sraczka:no: ale dzieki za troske dziewczynki:*

Sylwetka kochana mozesz przeslac tego ebooka??

Frogusiu a jak u Ciebie Kochana??

reklama
nie no nie moge... teraz wyciagalam kolejne pranie akurat firanki z pralki i przyrownalam z drugiej strony glowy chyba zeby rowno bylo... ja dzisiaj naprawde sobie krzywde zrobie... no nic teraz ide je wieszac mam nadzieje ze nie bedzie kolejnej niespodzianki...:no:

Do góry