reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Droga Bibi wszystkiego co najlepsze Ci życzę w dniu urodzin. Przede wszystkim dużo zdrówka, uśmiechu i spełnienia marzeń. Życzę Ci, żeby upragniona Fasolka pojawiła się jak najszybciej, a Filipek odwiedzał Cię codziennie w snach. Sto lat kochana.

Aniołki (*)

reklama
Bibi, każdy Ci życzy co tylko może,
spełnienia marzeń daj dobry Boże,
zdrowia i kasy wciąż bezustannie
kąpieli w szampańskiej wannie, lecz
jedno czego, najbardziej Ci życzę
byś jak najszybciej urodziła dzidzię.

bukietslubny11.jpgtort.jpeg

Aniołku alexi, rocznicowe światełka
[*]
[*]
[*]

EWUS spelnienia marzen i samych szczesliwych dni, Ty wiesz kochana czego zycze Ci najbardziej;*
images

Przedszkolaczki (*)
Coreczko, kocham na zawsze (*)
Fasolki, zdrowka ***

MILEGO DNIA ;)

Gosiu pytalas o aniolka, nie zrobilam to znaczy forme juz mam ale kupic zima w PL gipsowke grzaniczy z cudem i w jednej kwiaciarni babka mi powiedziala ze maja zima jej malo bo to nie sezon i jest sprowadzana kosztuje 4-5 zl za galazke a ja potrzebowalabym ze 30 moze wiecej tych galazek i kobieta doradzila mi zrobic tego aniolka latem bo jest pwlno polskiej gipsowki po pare groszy nawet babcie na ryneczkach sprzedaja wiec poczekam do lata...

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki

Ostatnio rzadko tu zaglądam, ale nic się mnie nie trzyma. Cierpię na chroniczny brak czasu. Po powrocie z pracy jestem tak zmęczona, że odsypiam, potem staram się nadgonić robotę w domu, ale i tak ciągle jestem ze wszystkim do tyłu.

Witam nowe aniołkowe mamusie. Tak mi przykro, że kolejne mamy straciły swoje Dzieciątka.

Bibi kochana wszystkiego najlepszego i spełnienia marzeń

Aniołeczki [***]

Ewuś wszystkiego co najlepsze!!!
Dużo szczęścia i radości,
które niechaj zawsze gości
w dobrym sercu, jasnej duszy
i niech wszystkie żale głuszy!!! Spełnienia tego największego marzenia!!!
images

Aniołeczki [***]

Bibi kochana- wiele radości i spełnienia marzeń, a także tego, by w niedługiej przyszłości pojawił się MALY-WIELKI KTOŚ, kto swoją obecnością rozjaśni Twoje życie i sprawi że wróci jego sens... Zyczę Ci szczęścia z całego serca Kochana:*

reklama
Dla wszystkich Aniołeczków (*)(*)

Dziękuję kochane :*

Aga_cina Tobie też życzę wszystkiego naj naj w dniu urodzin :* mam nadzieje, ze podczytujesz ;)

Ostatnia edycja:
Do góry