reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

BIBI to jeswzcze ode mnie wszystkiego co najlepsze Kochana:* jeszcze zdarzylam:*

witaj KIKI , duzo sil dla Ciebie przykro mi ze poznajemy sie wszystkie w takich okolicznosciach , ale jestesmy tutaj razem i wiem ze choc po czesci ale jest naprawde latwiej ,rozumiemy siebie tak naprawde, zagladaj do nas , moze i tobie bedzie latwiej swiatelko dla twojego anioleczka(*)(*)(*)

reklama
witam nocna pora ;) spac nie moge i tak sie siedze przed komputerem bo nie chce sie tluc zeby nie obudzic m. nie cierpie tych bezsennych nocy bo mam tak strasznie duzo czasu na myslenie....
kiki witaj wsrod nas kochana, bardzo mi przykro ze musialas tu trafic i ze poznajemy sie w takich okolicznosciach. zagladaj do nas i pisz z nami a my bedziemy staraly sie Cie wspierac bo wiemy co przrzywasz. swiatelko dla Twojego Aniolka (*)

Kubusiu (*)
Aniolki (*)
Coreczko, mama kocha Cie nad zycie (*)
Fasolki,zdrowka ***

Witajcie kochane
Mnie bardzo pomogły fora na początku mojej straty,ciężko mi było sie podżwignąć po tym wszystkim a tutaj są takie osoby wyrozumiałe i dobre,że wiele mi pomogły i wspieraja do tej pory.Każda z aniołkowych mam niech do nas zagląda,a napewno każda z nas w jakiś sposób każdej pomoże w tych ciężkich chwilach.Boże daj nam siłe na walke,na życie które po stracie jest tak bardzo dla nasz ciężkie.Wszystkim Aniołkowym mamom życze wytrwałosci i dużo sił na dalsze dni,pragnę aby się nam ułozyło i żebyśmy mogły być wkońcu szczęśliwe.
Życzę Wam milutkiego dnia

Kiki, Teklo witam Was w naszym gronie i ogromne wyrazy współczucia.

Kiki, wiem, że Ci ciężko, ale musisz walczyc o dokumentację, nie pozwól się zbyc, masz prawo posiadać całą historię.

Kubusiu (*)

Aga_cina:-D:-D
Widziałam ostatnio zdjęcia Henia na FB jaki on jest słodki, no i na prawdę duży chłopak z niego, rośnie jak na drożdżach:tak::tak:
Dla Victorka (*)(*)

Kiki witaj wśród nas....dla Twojego Aniołka (*)

Bibi kochana wszystkiego najlepszego :-):-) duzo szczescia i miłosci oraz tego czego pragniesz ... spełniena najskrytszych marzen !!!!

tulipany4.jpg
ps. przepraszma ze dopiero dzis ale wczoraj rano byłam w pracy a pozniej byłam w Krakowie i wrociłma poznym wieczorem ...;-)

Karolku syneczku (*)(*)
Aniołeczki(*)(*)

Kik] witamy! Dla Twojego maluszka
[*]

edit.ajjj jakieś chochliki literkowe, Kiki ​oczywiście :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry