reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Gosiulek w szpitalu leżałam w Zielonej Górze. Różne opinie słyszałam na temat tego szpitala jeszcze jak byłam w ciązy... ale naprawde mogę polecić wszystkim dziewczyna w okolicy. Gdyby nie jedna wredna położna to do niczego bym sie nie mogła przyczepić.

witaj Tekla, pamietaj kochana ze jestesmy z Toba , bardzo mi przykro z powodu twoich kruszynek(*)(*)(*) jezeli tylko masz ochote zagladaj do nas:* choc tyle kochana ze nie masz dodatkowych zlych wspomnien ze szpitalem tak jak ja .. tule mocno , duzo sil dla Ciebie:*

Witam was kochane

ostatnio ciezkie dni u mnie :-(... wiec mało tez bede pisac ...:-(

Tekla przykro mi ze dołaczyłas do grona Aniołkowych mamus ... swiatełka dla twoich aniołeczkow (*)(*)

Malinka przytulam cie i buziaczek dla małej ....

Karolku syneczku moj najukochanszy (*)(*)
Aniołkowe przedszkolaczki(*)(*)

Izus fajnie ze zajrzalas do nas, nic sie nie boj, Lence nic sie nie stanie...Buziaczek dla Niej ;*

Ja zamowie w kwiaciarni choineczke dla Amelki i kolezanka ja zaniesie,kolega bedzie jechal do PL wiec kupie znicz i wloze do srodka kawalek oplatka.niestety nie mozemy pojechac na swieta i juz wiem ze bedzie mi ciezko...choinki nie bedzie bedzie tylko stroik i bombka na stojaku z imieniem Amelki....

fajny pomysl Aniolkowa, wiesz ja najchetniej bym zaszyla sie w domu z moim M. i poszla po wigili do Michalka ale nie bedzie to mozliwe takze w moim przypadku:( , ja nadal pustke mam taka w glowie co do stoika ze , szok no i oczywiscie niewiem czy za bardzo poszaleje bo kiedys pisalam na g z czym mam problem...

ja w tamtym roku zaniosłam Karolkowi sliczna sztuczna choineczke ustrojona ... ale ona cały czas sie przewracała na boki jak wiatr wiał...i w tym roku postanowiłam ze kupimy mu tez taka wieksza choineczke ale w doniczce ustroimy ja i zaniesiemy , przynajmniej nie bedzie sie wywalac ... a poznije wezniemy ja do domu i tesciu posadzi ja an działce i tak co roku bedziemy robic :-) ja mam to szczescie ze moge do Karolka isc w kazdej chwili bo mam go tylko 5 minut na nogach od domu :-) w tamtym roku szlismy do niego przed wieczerza wigilijna , ( wczesniej wzielismy mały opłatek i kazdy z nas odłamał troszeczke , zawinełan w sreberko to co pozostało i zanieslismy Karolkowi , moja babcia zawsze tak robiła chodzac w wigilje na grob swoich rodzicow ) i w tym roku tez tak pojdziemy i tez podzielimy sie z nim opłatkiem ...

ehhh to beda juz nasze drugie swieta bez naszego syenczka :-(

zmykam spac dobranoc :*

Karolku(*)
Aniołeczki(*)

reklama
Do góry