reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

jeśli chodzi o nospę to powiem Wam że było tak iz to brałam ale naprawdę niewiele mi to pomagało,i przy bólach miesiączkowych biorę ipuprom albo ketonal.A często zdaje się sama sobie i niechce niczego brać,pierwszy dzień jest normalnie umierający jak dla mnie,bardzo cieżki :-(

Dla mojej kochaniutkiej Natalki
[*]
Wszystkim śpiącym aniołeczkom
[*],opiekujcie się naszymi rodzinami,czuwajcie nad rodzenstwem i rodzicami

reklama
ale Wy jesteście super babki!! normalnie rewelacja! poprawiacie mi humor słowo daję :) ja do tej sałatki na deser dorzucam szarlotkę jak mi wyjdzie :)
Gosia, jeśli masz takie bóle to szybciutko do lekarza!
Ja po łyżeczkowaniu pierwsze dwie miesiączki przeszłam koszmarnie-ból taki jak w szpitalu po "tabletce poronnej", katastrofa, do tego obfite, siedziałam no wiecie gdzie i ryczałam jak durna! teraz się uspokoiło i nawet tak nie boli.
Wiecie, to wszystko jest niesprawiedliwe, ten cały świat to przegięcie! ale jak sobie tutaj do Was przychodzę to mi jakoś lepiej z Wami :)

no mi jakoś się to unormowało i już nie mam tak obfitych ani bolesnych, tylko pierwszy dzień czuję, ale generalnie nie jest źle...to może faktycznie idź do lekarza...w sumie każdy organizm inaczej reaguje, ale może warto to skonsultować. Jako nastolatka miałam bardzo bolesne miesiączki, tylko ketonal mi pomagał, nospa to dla mnie katastrofa była. W szpitalu jak mi się bóle po tabletce zaczęły to pielęgniarka podała mi pyralginę i przeszło raz dwa. Współczuję, bo ból na pewno nie do opisania...idź do lekarza. powtarzam się, ale wiesz, to nie ma żartów...

witajcie babeczki ;)

kindzi witaj , dla Twojego Anioleczka (*). Przepraszam ze dopiero teraz sie z Toba witam ale jestem strasznie zakrecona ze niektore rzeczy przeciekaja mi pomiedzy palcami...
tekla Ciebie rowniez witam... dla Kaspiana (*) i Dominika (*)

Przedszkolaczki malusie (*)
Coreczko, mama zawsze bedzie Cie kochac naqd zycie (*)
Fasolki, zdrowka (*)

MILEGO DNIA WSZYSTKIM :)

Cześć Kindzi - witaj ponownie;) Tak, to wspaniałe dziewczyny, tutaj znajdziesz zrozumienie i przyjaciół.
Tekla, bardzo mi przykro, że musiałaś dołączyć do grona Aniołkowych Mam. Tule mocno.

Iskierko Kindzi (*)
Kaspianku (*)
Dominiczku(*)
Wszystkie Aniołeczki Kochane (*)

reklama
Cześć wszystkim

tekla23 Witam Cię wśród Aniołkowych mam Dla Kaspiana i Dominika
[*]

A ja dzisiaj mam troszkę kobietki sprzątania,zrobię jakiś obiadek a póxniej wybiorę się z mężem do naszego aniołkowego skarbka.
Pozdrawiam Was i Życzę milutkiego dnia :-)

Dla mojej córci
[*]
Wszystkich aniołeczków w niebie
[*]

Do góry