reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

hej Gosiu , kochana ja Ci wspolczuje ja teraz przeszlam @ znosnie bardzo ale wczesniej mialam to samo , i wiecie co mi lekarz powiedzial bo ja bylam zaskoczona ze wlasnie nospa moze dziala rozkurczowo w ciazy ale nie w trakcie miesiaczki ze nawet powoduje wiekszy bol :szok: ja bylam w szoku bo faktycznie czasami mialam takie wrazenie i powiedzial zeby sobie brala ibuprom sprint kaps i bralam i pomogalo , przynajmniej mi a ze kapsulki szybko sie rozpuszczaja to i dzialanie jest szybkie no i kazal brac jak tylko zaczynam czuc ze zaczyna bolec ze nie czekac na silny bol . przytulam kochana biedna:*

KAJU i dla ciebie najdserdeczniejsze zyczenia wszystkiego czego sobie zyczysz zeby sie spelnilo:*:*:*

ja wczoraj nawet zapomnialam o imieninach nawet moj M. dostalam smsa od jego siostrzenicy i sie mi przypomnialo:)

a u mnie dziewczyny hmmmmm... 26 listopad ...4 miesiace od odejscia mojego Michasia ... wczoraj bedac u niego na cmentarzu jakos buro mi sie zrobilo jak na jakims filmie starym czarno bialym
syneczku dla Ciebie kolorowe swiatelka(*)(*)(*)(*) mamusia Cie Kocha Aniolku ty wiesz:*

u mnie Oliver jeszcze zeby bylo malo mial oczywiscie pomysl zeby pochodzic sobie na rekach i co spadl na glowe ale przyznac sie nie chcial
pytam: skakales na lozku?
Oliver: nie...
ja: wchodziles na meble?
Oliver: nie...
ja: znow bawiles sie w tygrysa?
Oliver: nie ....
ja: to co ty robiles ze masz guza na glowie ?
Oliver: uczylem sie chodzic na rekach jak spartakus:)
takze 4 letnie dzieci maja poprostu pomysly godne polecenia:)

Witaj kolejna Aniolkowa mamo , wiem ze moze ogarniac cie zlosc ze nie chcesz byc aniolkowa mama ze chcialabys swojego maluszka miec przy sobie ale musisz byc silna , przejsc przez ten trudny dla ciebie czas ... jak widzisz u mnie takze kolejna miesiecznica i tez mam dni w ktorych uswiadamial sobie ze nie jestem w stanie pogodzic sie z tym co sie stalo , "
czas takze nie leczy ran, lecz przyzwyczaja do bolu" kochana jezeli tylko masz ochote zagladaj do nas tutaj napewno ktos zawsze podbuduje cie rada czy chocby sama rozmowa@ (*)(*)(*) swatelka dla twojego aniolka(*)(*)(*)

Dla was kochane aniolki , czuwajcie nad nami ....swiatelka dla was
(*)
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*) kruszynki nasze , dajace tony miłosci...

reklama
Nie będę Cię przekonywać Gosiu, sama wiesz, co jest dla Ciebie dobre, jedno wiem na pewno, my, mamy po starcie jesteśmy bardzo silne i jak widać potrafimy sie podnieść z najgłębszego dołu, trzeba tylko chcieć i się nie bać, to najważniejsze. Póki co, to online przesyłam Ci trochę moich hormonów, może co zelży ten ból.

Marka fajny ten Twój synek:tak:

No i co z tą nospą? Ja wczoraj miałam tez podobne wrażenie ale myślałam że ześwirowałam.Natomiast w nocy troszkę pomogła.

Kasiu - bardzo mi przykro z powdu zachowania Twojej siostry. Jak napisałaś, to niestety nie tylko jedno wydarzenie lecz cały szereg zdarzeń ...

Gosiu - najlepiej byłoby udać się do lekarza, może zrobiłby USG? Sama nie wiem - taka teraz służba zdrowia :( ...

Marka - synuś ogląda Leniuchowo ? Oby tylko na tej próbie zakończył ;)

tak tak chodzenie na rekach jest super ale narazie nie probuje zobaczymy na jak dlugo , akrobata maly ... i nie wyobrazam sobie go w szkole w wieku 6 lat:/

a co do nospy no ja jednak juz nie bralam od tego momentu jak mi powiedzial a zawsze w apteczce jest ibuprom sprint caps:)

Marka, nie chcę Cię straszyć, ale mój syn, jak był mniejszy, to włozył dwa gwoździe do kontaktu, bo widział to w tv :-D Dobrze, że się Twojemu młodemu nic nie stało, poza guzem.
W kwestii no-spy nie pomogę, na mnie działa forte, a na bóle małpowe najlepiej j.w., ibuprom zatoki :-D

tak tak disney junior i jim jam bo tylko to mu pozwalam ogladac bo nie chce zeby patrzyl na inne strzelaniny czy bijatyki walki , kiedys od kolezanki syn byl tutaj i wlaczyl te chore bajki i moj Oliver pozniej gadal *******y o jakis mocach ale zapomnial na szczescie :) a co do tego spartakusa to on jest nim zafascynowany , ciagle powtarza " na mnie mozesz zawsze polegac " albo " jestem pomocnym spartakusem jesli chcesz to moge ci w czyms pomoc":) a pozniej przychodzi czas cwiczen spartakusa hihihi smiesznie wyglada jak probuje pompki zrobic:)

co do kontaktu o dziwo nigdy nie mial zapalu do kontaktow:) chociaz raz ale to mial chyba 2 latka chcial wlozyc swoj sznurek z bluzy do niego ale tak ryklam Oliver ze on sam sie wystraszyl ja tez :) i nie rwal sie do tego ale wiadomo z dziecmi jest wszystko mozliwe:) ale nie moge narzekac jak na 4 latka jest madry chlopak czasami mowi takie teksty (madrala) ze sie zastanawiam czy on bajki oglada czy tylko siedzie w pokoju ale slucha jak dorosli rozmawiaja:)

Ostatnia edycja:
ja co do nospy to sie nie wypowiadam wogole nie znam tego leku ale teraz widzialam jakis czas temu buscopan czy jakos tak na bole miesiaczkowe moze to Ci pomoze. Moj m ostatnio kupil w PL pyralgine w proszku i dziala mega szybko nawet na silny bol zeba moze i na bole miesiaczkowe jest dobra.

reklama
Witam

Gosiu kochana przytulam Cie mocno :*
co do nospy to nie moge nic powiedzie cbo nigdy jej nie brałam , na wszelkie bole zawsze brałam Ketonal ...

Amelko (*)(*)
Karolku syneczku moj najukochańszy (*)(*) Tak bardzo tesknie :-(
Aniołeczki (*)(*)

Do góry