reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Witajcie :happy:
Monilko.......
Na drodze życia są światła i mroki, raz szczęście jasne, raz smutek głęboki,
Ale gdy razem się idzie we dwoje, łatwiej się znosi nawet ciężkie znoje.
Wiec w dniu jubileuszu życzę drogiej Parze,
By życie im dało wszystko, co w darze dać może szczęścia, pogody, radości,
Razem z uśmiechem wieczystej miłości.

Mamo Natalki, polipy mają to do siebie, że równie szybko jak się pojawiają, tak równie szybko mogą zniknąć, zazwyczaj po miesiączce. Ja jednak proponowałabym wizytę u innego lekarza, dla pewności, oczywiście jeśli na kontrolnej wizycie polip będzie widoczny. Znam wiele przypadków, kiedy u jednego lekarza był polip i skierowanie na zabieg, a u kolejnych go nie było :eek:
Dominiko, powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!

Iwonko &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& myślami będę z Tobą :happy:

Ostatnia edycja:
reklama
Mamo Amelki, a tak się zastanawiałam czy Ty to TY i obstawiłam, że tą bardziej znajomą jest mama Natalki :-D, a to Ciebie jakby bardziej "znam", wybacz mą gafę :-D

Poprawiłam !!!!!!!!!

Gosiu, wierzę, że jest Ci ciężko, ale żadna z nas nie podejmie niestety tej decyzji za Ciebie. Myśl o szpitalu jest oczywista, przecież nie kojarzą nam się z niczym dobrym, ale ta myśl, czy to co czujesz na myśl o szpitalu nie może być wyznacznikiem tego co zrobisz. Szpital, nawet jesli będzie konieczny, to jest to sprawa do przeżycia, a dodatkowo wtedy pomyśl, że robiłabyś to dla dziecka, nie do końca dla siebie. Wiem, wiem, myslisz o synku, ale Nim sie na pewno ktoś dobrze zajmie. Trzymam za Ciebie kciuki, jakakolwiek decyzję podejmiesz, bo każda przyniesie Ci lęku, strachu i niepewności.

Gosiu wiem ze ciezka decyzja przed Toba, wizja szpiala przeraza ale nie koniecznie musisz do niego trafic a jesli juz tak sie zdarzy to Kacperek napewno bedzie mial dobra opieke. Wiem ze nikt nie zajmie sie nim jak mama ale krzywda mu sie nie stanie.
Jakakolwiek decyzje podejmiesz my tu bedziemy Cie wspierac ;*

Iwonko jesteśmy z Tobą &&&&&

Monilko wszystkiego najlepszego, dużo miłości i wzajemnego zrozumienia na dalsze lata ;))

Gosiu ciężka decyzja przed Tobą ale wiem ze podejmiemy właściwa decyzje...
Jeśli zdarzyłoby sie ze będziesz musiała być w szpitalu to Kacperek na pewno znajdzie odpowiednia opiekę choć na pewno nikt nie dorówna opiece mamy, ale czasem tak bywa ze trzeba polezec. Lezalam z koleżanka która w domu miała dwuletnia córeczkę , nie miała wyjścia i leżała 2,5 miesiaca

Witam kochane

wczoraj wieczorek bardzo miło spędzony przy winku ..:-)

Gosia kochana nie bede sie powtarzac bo jestem tego samego zdania co dziewczyny:-) wierze ze podejmiesz własciwa decyzje :-)

Karolku (*)
Aniołeczki (*)

reklama
Do góry