reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

dzien dobry dziewczynki*

Domi tak sie ciesze ze wszystko ok i malutka jesr duza, jeszcze chwilka i powitamy ja na swiecie :) kolejna nasza BB dziewczynka

Iwonko kochana jutro mocno bede trzymala kciuki za Was, wielki dzien jutro :)))

MILEGO DNIA BABKI

reklama
Witam ;)

Gosiu kochana dziekujemy bardzo ;**

włąsnie co wstałam .. uff ale sobie dzis pospałam :-) a co mi tam wolne mam to raz na jakis czas sobie moge pozwolic :tak:

Karolku syneczku(*)
Aniołkowa bando(*)

Monila-
rocznica-slubu.jpg

Ja również życzę Wam mnóstwo miłości na kolejne wspólne lata. By Wasza miłość wciąż wzrastała, by w Waszym związku nie było nudy, monotonii. Trwajcie razem a wszystko będzie się zawsze układać. Bo razem można wszystko:*

Monilko - następnych wielu, wielu wspaniałych lat i tego, by Wasza rodzina rozrosła się do wieeeelkich rozmiarów :) :)

Dominiczko - ja również jestem z Tobą ;)

reklama
Monila wszystkiego naj naj naj lepszego... zeby spelnily sie Wasze zyczenia:)

a my dalej czekamy... skurcze mam ale za male, stresuje sie z dnia na dzien coraz bardziej, z jednej strony chcialabym juz urodzic ale z drugiej wiem ze kazdy dzien w brzuszku jest lepszy dla malutkiej

Dla NAszych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]

Do góry