reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Witam Was kochane aniołkowe mamusie
Znowu zaprzestałam się do Was odzywać ale człowiek ma tyle problemów,tyle zmartwień że poprostu ostatnio mam same doły i smutne bardzo dni.Byłam wczoraj u lekarza na wizycie,niby wszystko by było ok gdyby nie fakt że na szyjce zauważył u mnie jakiegoś polipa,na pól cm.Odrazu się wystraszyłam i zaczęłam znowu myśleć bóg wie co o tym wszystkim.Niby założył opatrunek i mówił że może samo odejdzie z szyjki jeśli nie to dostane skierowanie do szpitala i przy narkozie usuną mi go.Boję się juz i to tak bardzo,miałam do tej pory tylko nadrzerkę a teraz się pojawiły znowu nowe jakieś problemy.
Dziewczyny czy miałyście coś takiego kiedyś?Niby to nie przeszkadza w zajściu w ciąże ale lekarz mówił ze skoro go zauważyliśmy to powinnismy usunąć,wiem że może i trochę panikuję ale same wiecie jak to jest z tymi naszymi narządami.

Kochana ja niestety ci nie pomoge .. nie miałam stycznosci z czyns takim i nie znma nikogo kto by miał ...

ja przed ciaza miałam malenka nadzerke ale znikła podczas ciazy i jak narazie sie nie pojawiła..

Bedzie dobrze zobaczysz głowka do gory :* <przytulam>

Mamo Natalki ja miałam polipa dość sporego w macicy. Jak poroniłam dwa lata temu to musieli mnie dwa razy lyżeczkować i potem miałam dużo problemów. Byłam u dwóch lekarzy i każdy powiedział mi to samo. Miałam poczekać do miesiączki, bo najczęściej podczas miesiączki one same się usuwają. No a jak by się to nie stało to też powiedzieli, że trzeba będzie usunąć. Na szczęście jak przyszła @ to polip "wyszedł". Wiem co przeżywasz, bo ja też strasznie panikowałam.

Kochane Niebiańskie Istotki... dla Was(*)

Domi, trzymaj się!!!

Monila- wszystkiego naj, naj...

Kochane, to już jutro. Módlcie się za nas. Rano o 8 mam cesarkę. Boję się, że małemu coś dolega, coś czego nie wykryto podczas usg. Oszaleję, od paru nocy prawie nie śpię.

Przedszkolaczki, trzymajcie za ciocię kciuki.
Szymusiu...(*)

reklama
Iwonka kochana nie martw sie wszystko bedzie dobrze wierze w to z całego serca !!!! oczywiscie kciuki i modlitwa obowiazkowo !!! zobaczysz ze jutro będziesz tulić swoje maleństwo i będziesz najszczęśliwsza na świecie :-) głowka do gory !!

Do góry