reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
wiecie co kiedys moja kuzynka mi napisala zyczenia na dzien kobiet
Dzisiaj Dzień Kobiet
więc cycki w górę i odrzuć z twarzy gradową chmurę
Niech żyje celulit i kurze łapki
bo i tak jesteśmy FAJOWE BABKI

i jakos tak mi to w pamiec weszlo :) kiedys mialam troche kompleksow ale teraz mi jakos przeszlo na szczescie ...

to widze ze to nie tylko ja chuda jestem:) teraz waze 50 kg wiec co bylo przed ciaza?? hehe

wczoraj bylam na wizycie u gin, doktorka powiedziala mi ze jeszcze musze 8 tygodni wytrzymac w domu bez nerwow i zabierze mnie do szpitala... kurde ale najgorzej wytrzymac te 8 tyg bez stresu jak nerwy nasilaja sie z dnia na dzien

Dla Naszych Kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

A ja teraz waże miedzy 51-52 a jak mnie cieli to wazylam 57.5 gdzie prawie 2 kg ważył Kubulek...
moze tutaj przytyje bo tu zarcia tyle na każdym kroku ze nie do przejedzenia;)

Witam was dziewczynki dalej nie mam neta tylko w tel a i tak że słabym zasięgiem więc nie mam jak do was pisać a tak tęsknię za pogaduchami z wami u mnie nic nowego pracuje mieszkam u teściów i jakoś leci
pozdrawiam was gorąco i całuje
Aniolki światełko dla was (*)(*)(*)

reklama
Do góry