reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Mniam rogaliki :) ciekawe czy uda sie im upolowac tego indyka :-D
Ja dzis koncze 7 dzien diety,jestem z siebie mega dumna :) za 3 dni wazenie...ciekawe co pokaze waga ;-)

Kinguś zapraszam na rogaliki. Szkoda ze nie masz lidla ale może masz gdzieś gotowe ciasto francuskie?
Ja tylko wycinam,wkładam wiśnie albo co mam,formuję i do piekarnika.Na szybko super.
Uda im się bo już mają.

A bo Ty Bidaku nie jesz. Ile jeszcze ta Twoja dieta ma trwać?
Dzisiaj przeczytałam że dobrze że na czczo wybić szklankę wody z dwiema łyżkami/łyżeczkami???? octu jabłkowego.

Kurde coś mnie w mostku piecze.

Kinguś a jak my się cieszymy że z nami jesteś:tak:

Ostatnia edycja:
Gosiu moja dieta bedzie trwala dotad az osiagne wymarzona wage;-) ale ja odchudzam sie z glowa,odrzucialm wszystkie slodycze,ziemniaki,makarony i tluste smazone miesiwa,jem chudo i zdrowo.Jesli tylko fasolka zamieszka w moim brzuszku to koniec diety i nie bedzie mnie obchodzilo ile waze i ile przytyje...

Jeszcze zrobiłam ciasto ze śliwkami.Mąż mi pomógł bo mu się bardzo chciało. Rogaliki spaliłam he he.Chłopaki przyszli,wyłączyłam i zapomniałam. Część była do wyrzucenia:-(

Gonia- całe szczęście że sama nie robiłaś ciasta francuskiego bo byłoby Ci jeszcze bardziej szkoda ;) No ale wiadomo, że i z powodu tych jest smutno. Ale za to ciacho pewnie będzie pycha!

reklama
hej dziewczynki,

Gosiu mam identyczny ekspres jak ty i jestem też bardzo zadowolona. Ja jeszcze mam to szczęście, że mój tato pracuje w palarni kawy, więc zawsze kawkę w ziarnkach mam sprawdzoną i z najlepszego ziarna :).
A ja wczoraj upiekłam ciasto z świeżymi malinami :-)

Aniołki
[*]
[*]

Do góry