reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Nati, wiem to ze jest to Wielki Zaszczyt byc Jej mama ,ale ja tak strasznie za Nia tesknie, to tak bardzo boli...zreszta Wy doskonale o Tym wiecie.....

reklama
Nati z ekspresu.Czasami tak na mnie działa druga kawa.:-DZamiast pobudzić to osłabia a muszę zrobić rogaliki.Dobrze zę to chwila roboty i gulasz z indyka na jutro.Na razie chłopaki poszli szukać indyka:-D. Uduszę z warzywami.

Ja mam z wczoraj pałki z kurczaka pieczone w rękawie, ugotuję ziemniaczki, surówkę tylko zrobię i gotowe :)
Gosia- obiecałam sobie, że uzbieram pieniążki na ekspres do kawy, taki już porządniejszy bo marzę o takim :)

mamo Amelki- ja rozumiem doskonale, że tęsknisz. Wiem jak jest ciężko. Ale uwierz, że z każdym kolejnym rokiem będziesz tęsknić, ale tęsknota będzie przybierała inny wymiar. Oczywiście nie znaczy to, że przestaniesz tęsknić, pamiętać, wspominać. O nie, już na zawsze to wszystko w Tobie pozostanie. Daj sobie czas, wszystko co przeżywamy i czego doświadczamy ma sens. Przytulam Cię mocno mocno!

Nati bardzo łądnie powiedziane:tak: Taka prawda.najgorsze będa rocznice.

O tak ekspres do kawy to fajna rzecz i kawa zdrowsza. My mamy saeco.
i-saeco-odea-giro.jpg

Wiem że krups ma dobre ekspresy choć ja tez jestem bardzo zadowolona.

Gosiu moim skromnym zdaniem saeco jest jednym z lepszych ekspresow,uwielbiam z niego kawusie:) jak zepsuje sie moj to wlasnie saeco sobie kupie

Tak słyszałam.Mojej mamie moja przyjaciółka właśnie taki kupiła we Włoszech a my taki dostaliśmy.też był polecony w sklepie przez znajomą. Tylko mama miała z nim problem bo jej ciekł...Może nie myła go tak często jak trzeba a moze była jakaś wada.

reklama
Co do ekspresów, to mi też się taki marzy. Ja mam dolce gusto, kawa pyszna, ale droga jak szlag i to go dyskwalifikuje.
Mamo Amelki, taki już nasz marny los, nigdy nie będzie tak jak wcześniej. Ale jesteśmy też wyjątkowe, mamy swojego Anioła Stróża. Przytulam Cie mocno.

Do góry