reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

dziewczyny wiec tak bol i pieczenie jest niewyjasnione lekarka ani na pogotowiu ani na szpitalu nie powiedzialy skad to pieczenie wiem tylko tyle ze jajniki nie sa powiekszone czyli nie ma stanu zapalnego cos tam ma 13 mm ale jest w normie ze moge w ciagu kilku dni moge dostac @ , ze jak do tygodnia nie dostane @ mam sie zglosic do lekarza , szkoda ze nadal niewiem co z tym pieczeniem jedna powiedziala ze to moze po tym cieciu ale ja w dniu za nim mi wody zaczely sie saczyc wlasnie poczulam to dziwne bolace pieczenie:/ a to co wygladalo jak ropa to powiedziala ze faktycznie tak to wyglada ale to "raczej" sa odchody surowicze. masakra w wogole dosc ze na szpitalu mnie nie chcieli przyjac za nim nie bede miala skierowania z pogotowia (a na pogotowiu sa lekarze typu pediatra itd. ja dzisiaj trafilam na specjaliste chorob pluc:/) to jak dotarlam do szpitala to czekalam 50 min na korytarzu przed gabinetem na usg az przyjdzie jakis lekarz... a mnie jak pieklo tak piecze (na tej wysokosci nawet nie robila usg)

reklama
masakra tutaj pytacie o mnie a tutaj nawet znajoma ktora wiedziala ze jade nawet nie napisala czy wszystko ok ,powaznie az sie ryczec chce ale takie sytuacje daja duzo do myslenia , dziekuje za troske kazdej z osobna naprawde:*:*:* i dalej niewiem czym to pieczenie jest spowodowane to jest uciazliwe , nieprzyjemne a zadna nie powiedziala ze to normalne w sumie to zostalam bez odpowiedzi...

Marka koniecznie skonsultuj sie z jakimś innym lekarzem jeszcze.u mnie do samego konca nie wiedzieli co mi jest,otwierając mysleli ze to wyrostek a wyszło co wyszło
Musisz uparcie szukac przyczyny,a te odchody surowicze to skad?? Z rany po CC?

A te 13 mm w normie to endometrium dlatego powiedziała ze na dniach dostaniesz @

Kinia Ty jeszcze w PL?

Synku (***)
Anielskie urwisy (***)

Ostatnia edycja:
Witam się z rana..noc nie przespana.W niedziele Alan miał wirusa i wymiotował.A tej nocy Wiktoria cała noc wycierałam wstawałam bo wymiotywała...Ide na 10 z córką do lekarza...
Marka nie bagatelizuj koniecznie się idź przebadaj.
Witaj Forgusia.
(*)światełko dla aniołków.
Gosiu przytulam.

reklama
Forgusiu daje przepisane przez pediatre profilaktyn.Wogóle dziś powiem pani doktor niech jej badania zrobi.Martwimy się z mężem ona nie chce jeść.Jest chuda jak patyk:wściekła/y:

Do góry