reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Frogusia fajnie ze sie zaopiekowalas tym grobkiem, my kolo Nikosi tez mamy taki grobek zaniedbany Gabrysi, przychodzi do niej raz na jakis czas jej babcia i raz z nia rozmawialam wiem ze nie ma nic przeciwko temu bo jak sama powiedziala "jest stara i nie daje rady przychodzic do Gabrysi i sie opiekowac grobkiem a jej rodzice sa za granica",

wiem ze ciezko jest chodzic na cmentarz do swojego Aniolka bo sama mam tak nie raz ze nie pojde ale pojdzie ktos inny i u mojej Niki bedzie palilo sie swiatelko

Monila fajnie ze sie odezwalas bo juz ssie martwilam o Ciebie

Gosiu wszystko sie ulozy, jestem pozytywnej mysli:)

Ewask trzymam &&&&&&&&&&&&&

Dla Anioleczkow
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

dziewczyny ja mam jeszcze jedno pytanie, wiec tak: ja w dzien kiedy odeszly mi wody mialam takie dziwne pieczenie z prawej strony pepka nawet troche nachodzilo napepek, i jestem teraz 6 tygodni po cesarce i znow mnie tak dziwnie czasem piecze nawet kilka razy na dzien a jak dotykam w tym miejscu to mnie pobolewa (na brzegu pepka i na prawo ) blizna mnie nie boli nic sie nie dzieje a na tym brzuchu to niewiem co sie dzieje dosc ze tam mnie piecze to znow pod pepkiem nie mam czucia (to ponoc moze byc spowodowane zerwaniem nerwu ale co z tym pieczeniem jak identyczne mialam wlasnie w dzien w ktorym odeszly mi wody) ??

Marka ja też po cesarce jestem i to u ciebie normalne już nigdy nie będzie tak samo.Ale pieczenia nie miałam raczej ciągnięcie i powinnaś to skonsultować z lekarzem nie czekaj.A jak przyjdzie @@ ło matko jaki ból blizna boli i mam sciagnięcia.
(*)światełko dla naszego pszedszkola

no ja po pierwszej cc przy @ to tez mialam bole takie ze az slabo sie robilo bledlam i wogole , ale po tej pierwszej nie mialam zadnych ani boli ani ciagniec ani pieczenia z prawej strony pepka tak w ksztalcie kolka i czasem tak dziwnie piecze jakbym miala ranke na brzuchu ale tam nic nie mam i tak dotkne to czuje to tak jakby pod skora a kurcze blizna mnie nic nie boli no i wlasnie mnie dziwi to ze przed odplynieciem wod mialam jedno takie pieczenie wlasnie w tym samym miejscu:/ w ogole z tej prawej strony tak jakbym cos miala w srodku bo z lewej jak dotkne to tak jakby pusto a z prawej jakby cos bylo , mozliwe ze to macica ?

reklama
juz w piatek dzwonilam jest na urlopie do 19 i dopiero na 20 mnie zapisala musze chyba zadzwonic do innego co jest tez w tej przychodni ale prawdopodobnie lekarz na bakier no ale lepszy chyba taki niz zaden nie...???

Do góry