reklama
dominikaknika
mama Nikoli[*] i Julci
Frogusia fajnie ze sie zaopiekowalas tym grobkiem, my kolo Nikosi tez mamy taki grobek zaniedbany Gabrysi, przychodzi do niej raz na jakis czas jej babcia i raz z nia rozmawialam wiem ze nie ma nic przeciwko temu bo jak sama powiedziala "jest stara i nie daje rady przychodzic do Gabrysi i sie opiekowac grobkiem a jej rodzice sa za granica",
wiem ze ciezko jest chodzic na cmentarz do swojego Aniolka bo sama mam tak nie raz ze nie pojde ale pojdzie ktos inny i u mojej Niki bedzie palilo sie swiatelko
Monila fajnie ze sie odezwalas bo juz ssie martwilam o Ciebie
Gosiu wszystko sie ulozy, jestem pozytywnej mysli
Ewask trzymam &&&&&&&&&&&&&
Dla Anioleczkow
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
wiem ze ciezko jest chodzic na cmentarz do swojego Aniolka bo sama mam tak nie raz ze nie pojde ale pojdzie ktos inny i u mojej Niki bedzie palilo sie swiatelko
Monila fajnie ze sie odezwalas bo juz ssie martwilam o Ciebie
Gosiu wszystko sie ulozy, jestem pozytywnej mysli
Ewask trzymam &&&&&&&&&&&&&
Dla Anioleczkow
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
marka1307
mama aniołka Michałka
witam dziewczyny i jak dzisiaj nastroje bo ja jestem dziwnie obojetna nawet niewiem jak to opisac...
swiatelko dla naszych aniolkow kochanych
[*]
[*]
[*]
swiatelko dla naszych aniolkow kochanych
[*]
[*]
[*]
marka1307
mama aniołka Michałka
dziewczyny ja mam jeszcze jedno pytanie, wiec tak: ja w dzien kiedy odeszly mi wody mialam takie dziwne pieczenie z prawej strony pepka nawet troche nachodzilo napepek, i jestem teraz 6 tygodni po cesarce i znow mnie tak dziwnie czasem piecze nawet kilka razy na dzien a jak dotykam w tym miejscu to mnie pobolewa (na brzegu pepka i na prawo ) blizna mnie nie boli nic sie nie dzieje a na tym brzuchu to niewiem co sie dzieje dosc ze tam mnie piecze to znow pod pepkiem nie mam czucia (to ponoc moze byc spowodowane zerwaniem nerwu ale co z tym pieczeniem jak identyczne mialam wlasnie w dzien w ktorym odeszly mi wody) ??
alexiaa27
Fanka BB :)
Marka ja też po cesarce jestem i to u ciebie normalne już nigdy nie będzie tak samo.Ale pieczenia nie miałam raczej ciągnięcie i powinnaś to skonsultować z lekarzem nie czekaj.A jak przyjdzie @@ ło matko jaki ból blizna boli i mam sciagnięcia.
(*)światełko dla naszego pszedszkola
(*)światełko dla naszego pszedszkola
marka1307
mama aniołka Michałka
no ja po pierwszej cc przy @ to tez mialam bole takie ze az slabo sie robilo bledlam i wogole , ale po tej pierwszej nie mialam zadnych ani boli ani ciagniec ani pieczenia z prawej strony pepka tak w ksztalcie kolka i czasem tak dziwnie piecze jakbym miala ranke na brzuchu ale tam nic nie mam i tak dotkne to czuje to tak jakby pod skora a kurcze blizna mnie nic nie boli no i wlasnie mnie dziwi to ze przed odplynieciem wod mialam jedno takie pieczenie wlasnie w tym samym miejscu:/ w ogole z tej prawej strony tak jakbym cos miala w srodku bo z lewej jak dotkne to tak jakby pusto a z prawej jakby cos bylo , mozliwe ze to macica ?
marka1307
mama aniołka Michałka
ok elomelo
alexiaa27
Fanka BB :)
marka to nie macica idz do lekarza skonsultuj to.
reklama
marka1307
mama aniołka Michałka
juz w piatek dzwonilam jest na urlopie do 19 i dopiero na 20 mnie zapisala musze chyba zadzwonic do innego co jest tez w tej przychodni ale prawdopodobnie lekarz na bakier no ale lepszy chyba taki niz zaden nie...???
Podziel się: