reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Domi- ja też nie mam nic przeciwko żebyś napisała :) A z pomniczkiem- nie masz kogoś kto mógłby to zrobić? Rodzice, teściowa albo teść?? Ty nie ryzykuj, ja ostatnio też myłam u Piotrusia w ten ukrop i miałam dość, aż mnie głowa bolała później pół dnia!Nie dla Ciebie taki wysiłek teraz i jeszcze w taką pogodę!

edit:

gdybym była bliżej to sama bym podjechała i umyła dla Nikolki :)

reklama
ja dziś cały dzień z wami, ale jakoś weny do pisania brak. Coś się dziś kiepsko czuje, główka boli, mdli. Coś czuję, że już podświadomie zaczynam się stresować przed jutrzejsza wizytą u lekarza.

Dominika jasne :)

Aga fajnie, ze jesteś, ale coś Monili nie ma i Nati....

Iwonko wczoraj mnie nie było, więc dziś chcę Ci złożyć najserdeczniejsze życzenia, spełnienia marzeń i szczęśliwego rozwiązania

Przedszkolaczki
[*]
[*]

gdybym chciala to by ktos umyl, ale jak robie to sama albo z mezem (wole najbardziej z nim) to mysle ze jest dokladnie, lepiej itp...

wlasnie napisalam smsa do Moniki, czekam na odp

Jestem
Poszwędałam się po tesco z p.Arturem ŻMijewskim.

My właściwie co kilka dni przecieramy pomniczek dlatego później nie trzeba jakoś szczególnie go myć. Domi Ty nie ryzykuj.Po niedzieli ma byc ochłodzenie.Dzisiaj u nas bardzo przyjemna pogoda.

Kaja &&&&&&&&&&&

reklama
Do góry