reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
jutro popludniu wyjazd do nowego domku na remoncik i do Michalka na grobek caly tydzien tak czekam , jeszcze troche i bede caly czas na miejscu a teraz jeszcze trzeba pokonywac 150 km... ale to nic...

bishopka nie nakrecaj sie bo wazne ze serduszko bije, a ze jest taka rozbieżność to nic bo wkoncu na usg jest +- ilesc tam dni

joaro to nie wazne czy jest grobek malenstwa czy nie najwazniejsze ze jest pamiec o nim

a co do zwierzat to my mamy juz 4 psy (jesden sie przyblakal 3 dni temu, ktos go wyrzucil bo wkoncu sa wakacje i wspaniali wlasciciele pewnie gdzies jechali a pies im zawadzal) i 1 kotke

uwielbiam zwierzeta, one rozumieja ludzi przynajmniej tak mi sie wydaje. pamietam jak wrocilam ze szpitala po porodzie Nikusi, jak nie chcialo mi sie nic, jak calymi dniami lezalam to nasza suczka przychodzila do mnie kladla sie lizala i probowala zachecic do zabawy z nia itp

a co do umycia pomniczka przez meza to nie wiem bo dopiero jutro wieczorem albo w sobote rano wraca

mi raz lekarz powiedzial ze dziecko to niejest ksiazka do symetrii heh i z ta owulacja to roznie bywa ... u mnie za pierwszym jak i za drugim razem bylo raz taki , raz taki a za chwile zas inny ale caly czas trzymali sie daty miesiaczki bo co do owulacji to wiadomo ze nigdy nie wiadomo:) buziolki

Joaro - bardzo mi przykro :(

Bishopka - nareszcie ;)

Bibianka - witaj ;)

Dominiczko
- wierszyk dla Nikolki jest w moich zbiorach, bo wierszy dla Waszych dzieci nie zamieszczałam na forum, wiersze dla mojego maleństwa, też nie wszystkie zamieściłam. Jeśli chcesz, prześlę Ci ten wierszyk dla Nicolki. W życzeniach dla mamy i opowieści o dniu dziecka ujęłam nasze małe Aniołeczki ...

ANiołeczki Kochane (*)
Dzieciaczki :*
Fasoleczki :*

reklama
Do góry