reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Gosia - a pieczenie? To, że musiałam upiec ciasta (a nie chciałam) wyrwało mnie na chwile z letargu ...

Sylwuś - nie wiem czy mają wyniki, tu dziewczyny pisały, że czekały na wyniki sekcji długo ... Trzeba przecież zatrzeć "ślady" ...

Marka:szok: Nie mają ludzie wyczucia a może po prostu nie wiedzą co człowiek czuje...:crazy:

Elo nie chce mi się. :zawstydzona/y: Znalazłam jeszcze poduszki dla gości.Wrzuciałam do pralki.Jak się wypiorą to będe musiała wyjść z domu po jakieś zakupy.Celowo nie powiedziałam mężowi wszystkiego co ma kupić bym musiała się zmusić by wyjśc.

Sylwuś może zapytaj.Sami może nie chcą zaczynać.

Gosiu - wiem, że Ci się nie chce ... Pisze jak sobie radziłam, ale to nie znaczy, że Tobie to pomoże ... To tylko tak na chwilę, potem wszystko wraca ... Wtedy najlepiej było mi gdy mogłam leżeć i ryczeć ... Ale potem stwierdziłam, że dzieci nie mogą mnie non stop oglądać w takim stanie, muszą wiedzieć, że są dla mnie najważniejsze. Potem przyszli malarze i nie miałam czasu na chwilę samotności ... No ... w nocy miałam ...

W życzeniach na dzień mamy wprowadziłam drobna korektę na prośbę ...

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie kochane
jak ja za wami tesknie!!! kurcze nie mam neta szwagierki chodzi jak by chcil a nie ogl kupilam tel z netem ale tam zle sie pisze i czyta....

a tak cholernie brakuje mi was!

dziekuje wszystkim ktorzy pamietali o moim synku!
dla wszystkich buziaki
dzidzie caluje
aniolki switaelko (*)
brzuszki trzymajcie sie cieplutko
chyba o niczym nie zapomnialam :))

Do góry