reklama
alexiaa27
Fanka BB :)
Forgusiu proszę bardzo
Mówią że w Krakowie są siostry słóżóbniczki które modlą się do św.Dominika i przysyłają taki pasek co daje się na brzuch nie jedną ciążę siostry uratowały....warunek trzeba mocno wierzyć..
Mówią że w Krakowie są siostry słóżóbniczki które modlą się do św.Dominika i przysyłają taki pasek co daje się na brzuch nie jedną ciążę siostry uratowały....warunek trzeba mocno wierzyć..
Smerfetka*
Madziu to powtorka programu Rozmowy w toku z wczoraj pt "Usiadlam na cudownym kamieniu i zaszlam w ciaze..." ja tego programu nie ogladam bo mam wrazenie ze to co tam pokazuja to sa historie pisane przez rezysera...
Witam wszystkie Aniołkowe Mamy dzisiaj z rana -ciekawe jak pogoda będzie dzisiaj :-))))))))))))))))) chciałabym troszkę słońca ale nie dużo a tu pochmurno i czarno.
Dla naszych dzieciaczków tam w niebie (*******)
Dla nas dużo ciepła i wytrwałości
Dla naszych dzieciaczków tam w niebie (*******)
Dla nas dużo ciepła i wytrwałości
alexiaa27
może i reżysowane ale w coś trzeba wierzyć a te siostry słóżebniczki w Krakowie naprawdę się modlą o zagrożone ciąże...
alexiaa27
szczeże to ja bym nigdy nie poszła do rozmów w toku po co bublicznie opowiadać o swoich problemach życiu.U mnie kiedyś z tąd co mieszkam poszła kobieta która była bita i maltretowana przez męża potem się z niej wyśmiewano i wytykano palcem.Poszła bo płacą 400zł .......bez komentarza.
Smerfetka*
Tak myslalam ze oni za to placa.....
o pasek sw Dominika mozna poprosic siostry Dominikanki z Krakowa
http://www.dominikanki.republika.pl/pasek_sw_dominika.html
o pasek sw Dominika mozna poprosic siostry Dominikanki z Krakowa
http://www.dominikanki.republika.pl/pasek_sw_dominika.html
A to pasek to ja mam - zreszta nie raz juz byl ten temat tu poruszany-nawet kilka dni temu
Podstawą cudu paska jest wiara - to modlitwa pomaga nie sam pasek
trzeba mocno wierzyc
Siostry pasek wysyłają całkowicie za darmo, modlą sie w intencji
Podstawą cudu paska jest wiara - to modlitwa pomaga nie sam pasek
trzeba mocno wierzyc
Siostry pasek wysyłają całkowicie za darmo, modlą sie w intencji
Ostatnia edycja:
reklama
marka1307
mama aniołka Michałka
a co tam bylo na tvn??
Podziel się: