reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
Forgusiu proszę bardzo
Mówią że w Krakowie są siostry słóżóbniczki które modlą się do św.Dominika i przysyłają taki pasek co daje się na brzuch nie jedną ciążę siostry uratowały....warunek trzeba mocno wierzyć..

Madziu to powtorka programu Rozmowy w toku z wczoraj pt "Usiadlam na cudownym kamieniu i zaszlam w ciaze..." ja tego programu nie ogladam bo mam wrazenie ze to co tam pokazuja to sa historie pisane przez rezysera...

Witam wszystkie Aniołkowe Mamy dzisiaj z rana -ciekawe jak pogoda będzie dzisiaj :-))))))))))))))))) chciałabym troszkę słońca ale nie dużo a tu pochmurno i czarno.

Dla naszych dzieciaczków tam w niebie (*******)
Dla nas dużo ciepła i wytrwałości

szczeże to ja bym nigdy nie poszła do rozmów w toku po co bublicznie opowiadać o swoich problemach życiu.U mnie kiedyś z tąd co mieszkam poszła kobieta która była bita i maltretowana przez męża potem się z niej wyśmiewano i wytykano palcem.Poszła bo płacą 400zł .......bez komentarza.

A to pasek to ja mam - zreszta nie raz juz byl ten temat tu poruszany-nawet kilka dni temu

Podstawą cudu paska jest wiara - to modlitwa pomaga nie sam pasek
trzeba mocno wierzyc

Siostry pasek wysyłają całkowicie za darmo, modlą sie w intencji

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry