reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

matko kochana to chyba policzyli jeszcze za wysilek wkladajac kartki do ksero i prad bo przeciez nie moga byc stratni masakra chociaz co sie dziwic jak bylam w bytomiu to oczy mi wyszly KLINIKA a ja musialam wszystko sobie kupic legnine , podklady na lozko, termometr , papier toaletowy , plasterki do welflonow i cos tam raz pani napomknela ze moglam kupic sobie wenflony bo oni maja niespecjalnie fajnie masakra szkoda slow . czlowiek by tam z glodu umarl ( w wiezieniach lepszy posilek dostaja :/)

reklama
My jeszcze wiecej zapłaciliśmy za dokumentacje

Musisz pojsc do prokuratury i zlozyc zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa.a na własna rękę wyciągnij pisząc do dyrektora szpitala wg wcześniejszego wzoru o którym pisalyscie

witam nocnie*

Jak zwykle mam problem ze snem,tyle mysli placze mi sie po glowie ...

Amelko moja ukochana (***)
Kubusiu (***)
Fasolki ***

Witajcie kochane.Właśnie odkryłam ze z małą przy piersi jestem w stanie pisać na laptopie więc kożystam.
marka1307 witaj w gronie anio lkowych mam.swiatełko dla twojego aniołeczka
[*] bedziemy razem obchodzic urodzinki bo moja córeczka tez urodzila sie 13 lipca ale u nas jest to tez data odejscia;(
Gosiu nie mogę w to uwierzyć,ty cały czas byłaś przy mnie w ciązy ja teraz jestem przy tobie cokolwiek postanowisz dalej.Bardzo,bardzo mocno cię przytulam.

dominikaknika mi też żółtaczka wyszła w ciąży ale robiłam powtórne badania w szpitalu zakażnym i wynik wyszedl negatywny-lakarz tłumaczył,że to jest możliwe więc zeby się nie stresować tym pierwszym mylnym wynikiem.
Aniołkowa Mama Amelki trzymam kciuki żeby się nie pojawiła@
frogusia7 piękny duży bukiet ma Kubusiek.
moolsza co się dzieje skąd ten dołek???

I ja chciałam wam w imieniu Lenki podziękować za piękny prezent niunia bardzo długo się przyglądała i uśmiechała więc jest też zachwycona .Jesteście kochane nie dośc,że całą ciąże ze mną to teraz też przy nas.DZIĘKUJEMY:*************
Kubusiu
[*]
aniołeczki
[*]
[*]
staraczki&&&&
Fasolki;*

Dla Kubusia
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]

Mam taka sprawe jeszcze, bo podobno mam jeszcze toksoplazmoze i to bardziej prawdopobne, wczoraj odebralam wyniki i norma jest do 8 a ja mam 37, niestety dopiero w poniedzialek ide na wizyte kolejna i czegos sie dowiem, miala moze ktoras z Was to cholerstwo??

Gosiu ja dalej jestem dobrej mysli bo nie wierze ze mogl cie ten koszmar spotkac po raz drugi... to musi byc pomylka
Dla naszych kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
Kocham Cię Córeczko, wiem że się opiekujesz swoją siostrzyczką i nic nie może zlego sie stac:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Dominiczko wszystko zależy od tego czy masz badanie igg czy igm bo jedno znaczy,że już na toksoplazmozę chorowałaś i jesteś bezpieczna a drugie,że właśnie w ciązy złapałaś i wtedy powinnaś dostać leki.

mój synek miałby 5 miesięcy, mamy dzisiaj urodziny i 5 rocznice ślubu z mężem, jak chciałbym patrzeć na synka wyobrażam sobie jak by wygladał jakby sie usmiechał, płakał, jadł i to wszystko marzenia są tylko one nigdy niespełnia sie juz nigdy.....
Synku wszystkiego naj śpij słodko i pamiętaj że mama o Tobie mysli i Cie kocha na zawsze.

Dla Wikiego(*)
DLa naszych Aniołków(*)

reklama
Do góry