reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Hmmm, to dobrze, przynajmniej taki ból póki co Cię omija.

Zastanawiam się nad napisaniem do szpitala o wydanie dokumentacji. Cały czas mam przed oczami jak połozna w czasie porodu kołysała mi brzuchem i mówiła "mały nie śpij"...

Ostatnia edycja:
reklama
Marka, podejrzewam, że należałoby napisać do dyrekcji szpitala..... proszę o wydanie kserokopi dokumentacji medycznej, prowadzonej w czasie kiedy przebywałam na oddziale (takim a takim) w dniach od do.. chyba, ale nie mam pewności, czy będzie dobrze.

no ja praktycznie nawet nie lezalam na oddziale bylam moze ze dwie godziny i mnie przewiezli do nastepnego ale chyba jakos tak to trzeba sformulowac ja bede musiala w dwoch szpitalach dac takie pisemko:(

nie wiem, jak byłam z synem na pogotowiu, to dostalam taka kartkę że tam byłam. Z tego co czytałam, Ty takowej nie posiadasz, to nie wiem, czy coś nie zatuszuja...

w ogole to ja chyba zadzwonie do rzecznika zapytac wiesz bo moja kolezanka kiedys dzwonila zapytac czy lekarz w przychodni(tez ginekolog) moze jej dac ksero z dokumentow on jej powiedzial ze jezeli ona chce on ma taki obowiazek ale czy jest tak ze szpitalami???, ona tez miala cyrki nagrala go nawet bo ona mu mowi ze rozmawiala z rzecznikiem i zna swoje prawa a ten ze on ma w dupie calego rzecznika i cala reszte ale po wielkim buuum dal w koncu to ksero nawet pieniedzy juz nie chcial

tak ale wiesz powinni miec to w komputerze dlatego nie chce tam isc i pytac w ciemno zeby nic nie robili jezeli sie okaze ze musza mi dac ksero to nie wyjde dopoki nie dostane a jezeli tylko prokurator to bede musiala najpierw isc do prawnika jakiegos

MarkA Dokumenty odbierasz po 2 tyg :-D podanie pisałam na miejscu do dyrekcji szpitala z prośba o wydanie dokumentacji medycznej od kiedy do kiedy, jezeli dziecko w dniu smierci miało robione badania wraz z wynikami,pisałam odrecznie na zwykłej kartce:tak::tak::tak::tak:

reklama
Do góry