reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

reklama
dla wszystkich Aniołków(*)

Monila kochanie tak mi przykro....nie wiem co napisać...ale jesteś silna i musicie walczyć dalej...tak więc siły dla was, Karolek jest z Wami i nie pozwoli Wam sie poddać...

Iwonko gratuluje, bardzo sie cieszę że masz pod serduszkiem małego Kropka.

Gosiulek kciuki trzymam za siostre.

wszystkie was pozdrawiam.

Gosiu da radę zobaczysz nim się obejrzysz a przyśle ci zdjęcie swojego dzieciaczka z naszymi kciukami pójdzie szybko i bezboleśnie:)
Bibi wróć do nas smutno bez Ciebie:(

u mnie...hmm...brak chęci do wszystkiego...tęsknie za Filipkiem i zazdroszcze wszystkim matką....nadzieja na drugie dziecko umarła...wczoraj rozmawiałam z meżem o adopcji...juz kiedyś o tym rozmawialiśmy....

Malutka nasza, nadzieja umarła? Może być i tak a wtedy może zobaczysz dwie kreski,co? Czasami poddanie się jest najlepszym lekarstwem.Mam nadzieję że się o tym przekonamy.
Bądz z nami.

Agnieszka doczytałam,że chcesz zrobić sobie tatuaż Aniołka, może zrób sobie Twojego synusia...ja mam Aniołka Filipka i kocham mój tatuaż,

Gosiulek wątpie...już nie wierzę ze nam się uda....Filipka bardzo chciałam mieć i marzyłam o tej ciazy i nie miałam problemów żeby w niej być....a teraz prawie dwa lata....za długo....

Bibianko a co mówią lekarze jaka jest przyczyna,że Wam się nie udaje ,co mówią badania??
Gosiu jak już raz skurcze się zaczęły to znów wrócą i tym razem urodzi ,może jeszcze dziś -spokojnie.

reklama
Tez tak myśle gosiulek wy wszystkie możecie mieć dzieci i je urodzić ale problem twi w psychice i dopóki z nim się nie uporacie trudno będzie wam się zafaselkować.Ale jak się to mówi nadzieja umiera ostatnia...
Ale z drugiej strony czy łatwo się jest pogodzić ze śmiercią swojego dziecka?chyba nigdy ja mam książeczke ciążową i do dziś się zastanawiam czy to dziewczynka czy chłopczyk..12 tydzień to już meleństwo rosło aaa miałam nie wracać i znów będe się dołować...

Do góry