reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Gosiu przytulam mocno

Reportaż oglądałam i też się spłakałam. Takie prawne absurdy to tylko u nas mogą być, niestety
Co do dziewczyny o której Gosia pisała to też mam nadzieję, że nie jest w ciąży. Niektóre kobiety nie zasługują na to żeby byc matkami.

reklama
Jakiś czas temu trafiłam na wątek na bb jak wcześniej wywołac poród. Dziewczyna była w 34/35 tygodniu i stwierdziła, że nie chce leżeć w szpitalu na podtrzymaniu bo ona czuje, ze już może urodzić. Inne dziewczyny dosadnie jej odpisały co o niej myślą, ale laska oczywiście wiedziała wszystko najlepiej. KOSZMAR!!!!

nie wiem jak się skończyło bo od jakiegoś czasu nie ma żadnych nowych wpisów. A wątek był załozony przez ta laske, która dopytywala się jakimi sposobami mozna wywołać wcześniejszy poród.

Wklejam zdjęcie Michałka który pod koniec stycznia odszedł.Wklejam dla tekstu...
72bcfb5ae8.jpeg

Ostatnia edycja:
Oj kochane jak się czyta o tych niesprawiedliwościach to aż serce boli :( Gosiu nie chce się otworzyć to co wkleiłaś:(
Monila dobrze,że jesteś z nami:*

Dla naszych Maleństw(*)(*)(*)- całuję.

Monila- bardzo się cieszę , że jesteś...
Dziewczyny, tak bardzo się stresuję. Nawet nie myslę o moimi Kropku, bo się boję. Wszystko analizuję, nawet jak się Nim ucieszę, to od razu stawiam się do pionu. Och...
W piątek do lekarza, zobaczymy jak się ma Maleństwo.
Malinka,ile dupka brałaś? Niezłe cudo robisz...
Gosiu, nic nie widać. Kim jest ten chłopczyk, o którym pisałaś i którego zdjęcie chcesz wkleić?

Ja mam koleżankę, która dawno temu usunęła dwie ciąże, jeszcze jak studiowała ze mną. Nie chcę tu pisać co o tym myślę, nie chcę osądzać, bo oczywiście nie ma nawet słów aby to skomentować. Teraz ustatkowała się ona, wyszła za mąż i stara się o dziecko. Szlak mnie jasny trafił jak się o tym dowiedziałam. Może nie powinnam tak myśleć, ale szczerze to sobie pomyślałam, o tym oby tylko miała problem z zajściem w ciąże, niech pocierpi trochę, nie może być ten świat taki niesprawiedliwy, że ja która o niczym innym nie marzy jak o dziecku straciłam już dwoje i jej nie może przyjść wszystko tak łatwo. Może i troche egoistyczne podejście, ale jak ona będzie niedługo cieszyć się macierzyństwem to mi chyba serce pęknie.

reklama
72bcfb5ae8.jpgMam nadzieję że teraz widać. http://www.michalekromaniuk.blogspot.com/

Mamaszymusia nie martw się tak.Oby do piątku...

Kaja ciekawe czy łatwo zajdzie w ciążę i czy w ogóle jej się to uda.Rozumiem Cię.W takiej sytuacji w człowieku rodzi się bunt i chęć wymierzenia sparwiedliwości.We mnie tez pojawiły się mysli żeby tak łatwo jej się nie udało.Tylko co mąż jest winny?Chyba że to ten sam.

Ostatnia edycja:
Do góry