reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Monila- ciągle o Tobie myślę... Trzymaj się dzielnie, całym sercem jestem przy Tobie i wiem, że dasz sobie radę, że Twój Karolek pomoże Ci przez to wszystko przejść i cieszyć się z bycia ziemską mamą:* Przytulam Cię mocno, mocno!

Malinka- jak na pierwszy raz to super! Nie chce nawet myśleć jak będą wyglądały kolejne dzieła skoro na starcie już takie cuda Ci wychodzą :)

Gosieńko- lepiej się dziś czujesz? Wczoraj chyba nie bardzo, co? Pisałaś, że zmęczona byłaś...

Światełeczka dla naszych Dzieciaczków kochanych
[*]
[*]
[*]

Ja zmykam pracować, buziaczki dla każdej z Was, dla ciężaróweczek naszych spokoju i zdrówka:*

reklama
Nati nie najlepiej.
Wczoraj dziewczyna straciła bliźnięta(dowiedziałą się że serduszka nie biją),druga poroniła.O jeju bardzo to przeżywam.Teraz czekam na wieści od kolegi bo jest u onkologa (podejrzenie nowotworu).
jedyny plus cierpienia to to że sprawia że jesteśmy silniejsi.
Buziaki dla Was.

Witam was kochane :*
Dobrze jest jesteś monila:*jestem z stobą pamiętaj
gosiulek przykre Boże dlaczego >?
A ja od tygodnia zmagam się z anginą no niestety nie mam możliwości leżeć dzieci mame potrzebują tylko we weekend mąż się opiekował a ja leżałam ,antybiotyk się kończy a tu nic nie pomaga...:-(
Światełko dla dzieciaczków
[*]

Trzymaj się Gosiu, rozumiem Cię, mnie także smucą takie wiadomości i wtedy ogarnia mnie złość, że tylu rodziców traci dzieci.
Jeszcze wczoraj oglądałam "Magazyn Ekspresu Reporterów", czy któraś z Was oglądała? Tak się zdenerwowałam, spłakałam. Byłą opisana historia rodziców, którzy w wyniku wypadku samochodowego stracili córeczkę (kobieta była w 9 miesiącu ciąży, trzy dni miała do terminu) a w świetle prawa to dziecko nie było człowiekiem, bo się nie urodziło!!! I nie ma o niej wzmianki w aktach sprawy, bo urodziła się martwa niestety. ABSURD!
Podaję Wam link, to drugi reportaż. Ach, nie mogę o tym myśleć bo od razu się denerwuję. Nasze prawo jest cholernie nieudolne, nie ma sprawiedliwości :(

13.03.2012, 21:50 - Telewizja Polska SA

Nati oglądałam.Też się spłakałam.
Oglądałam tez nastęny reportaż o dzieciach z Fundacji dzieci Niczyje,o tel.zaufania.Ile dzięki niemu się dzieci ratuje.

Przed chwilą przeczytałam wiadomośc od jednej z dziewczyn na innym wątku że podejrzewa ciąże a nie chce w niej być.Napisała że jeśli się okaże że jest to chyba się powiesi albo wyjedzie na Słowację usunąć je.Boże niektóre matki nie zasługują na to miano. Oby nie była w ciąży.

Gosiulek oby ta dziewczyna nie była w ciazy... nie rozumiem tego swiata.. takie ktore niechca maja.. a ci ktorzy chca dziecko ciagle napotykaja jakies przeszkody... ehh a moze trzeba otworzyc oczy tej dziewczynie?? moze jeszcze nie odkryła naszego watku...moze nie wie ile szczescia ma...

co do tego reportazu nie wypowaiadam sie;/

reklama
Do góry