reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

BRY!!!
Najpierw sie pochwalę luteina odstawiona łożysko w końcu po 10 tygodniach na swoim miejscu,a mój cudowny lekarz dał mi skierowanie na usg 4d bo mi się należy gdyż poprzednią ciążę miałam obumarłą i mam za darmo.Niestety mamy kawał drogi gdyż mój lekkarz pracuje w śląskim województwie i tam dał mi skierowanie aż do Żor, ale mkm chyba nie będzie miał problemy teraz z wolnym.
Dzidziusiem wszystko dobrze- widac było płeć
big_smile.png
ale lekarz uszanował to że nie chce wiedzieć.
Dziękuje bardzo za kciuki!

Dziewczyny z okazji Naszego Święta wszystkiego co najlepsze!!!

Bardzo się cieszę, że z dzidzią wszystko oki:) Oby tak dalej no i dobrze, że łożysko na swoim miejscu :* Dużo zdrówka dla Was i spokoju... Oby do końca było tylko dobrze:)

reklama
czesc dziewczyny:)
najlepszego z okazji naszego świeta::) spełnienia marzeń i oby nas nasi faceci dzis zaskoczyli czyms milym:)
dla was aniolki siwiatelko
[*] a w szczegolnosci dla dziewczynek
[*]
a ja w 3,5 h wciaglam ,,niebo istnieje naprawde,, super ksiazka
a poza tym to kolezanka z pracy dzwonila bo miala dzis usg i wykryli jakiegos torbiela u dzidzi ale to podobno nic groznego...powinien sie wchlonac...mam nadzieje ze tak bedzie!!!

Dzisiaj Dzień Kobiet więc cycki w górę, zrzucamy z twarzy gradową chmurę!Niech żyje cellulit i kurze łapki - i tak jesteśmy Fajowe Babki!!!

Ostatnia edycja:
Malinkaizi dzięki za troskę jest lepiej syrop z cebuli, ciepła herbatka z miodem i cytryną, jakis syrop malin czarnej porzeczki i czosnku i juz mi przeszło do tego woda morska w spreju na katar i za chwile będe na pełnym chodzie. Teraz jakoś wyjątkowo dużo śpię może przez to że nocami mam takie straszne sny, że po przebudzeniu boje się zasnąć. Ale aby jeszcze te trzy miesiące żeby było w porządku to i te koszmary jakoś sobie wytłumaczę.
Juditka witaj wśród nas szkoda, że kolejna mama do nas dołączyła... Światełko dla Twojego maluszka

Już niedługo wiosna . . można postawić świeże kwiatki, żeby aniołki miały coś od nas....

A przy okazji wszystkiego najlepszgo z okazji dnia kobiet... jak by nie było kobieta to cud....
więc zyczę przy okazji małych i dużych cudów....:wink:

Ostatnia edycja:
Witam Was

U nas nie wiem co się dzieje z tą pogodą wczoraj wiosna. a dziś biało...śnieg spadł a że na plusie jest to zaraz będzie topniał...

Dla naszych kochanych Aniołków
[*]
Mam nadzieje że się tam dobrze nami opiekują

witam dziewczyny:)
aj... jaki sen mialam piekny:) snilo mi sie ze moj synus spi mi na ramieniu...to bylo takie realne jak sie obudzilam to tak jak bym czula jego obecnosc:)
dziekuje kochanie ze przyszles do mnie kocham cie i tesknie! swiatelko dla ciebie
[*]
[*]
[*]
i dla was aniolki
[*]
[*]
[*]
a wam mamusie zycze takiego snu!!!!!!!!!
buziaki dla fasolek:* i ich mam ;*

agnieszka zazdroszcę Ci mnie od roku nic przyjemnego się nie przyśniło

A ja mam zły dzień... najpierw z moim m. sie nie dogadaliśmy,teraz pokłóciłam się z mamą uroki mieszkania pod jednym dachem z rodzicami...jeszcze hormony...ech

Witam się i ja:*
agnieszka012389 ja też chcę taki piękny sen:) Zazdroszczę.Pewnie syncio widział jaka mamusia zła w dniu swojego świeta i przyszedł przypomnieć,że i On pamięta:*
moolsza ja też mieszkam z rodzicami ale to uwielbiam nie pamiętam żebym się kiedykolwiek z mamą pokłóciła-co innego z ojcem ale UWIELBIAM ICH OBOJE:*

Ja też dziś wściekła jak osa miałam mieć USG i co dupa dupa dupa okazało się,że ktoś się pomylił i wizytę mam w poniedziałek-nie było nawet sensu dociekać czy to mi żle przez telefon podali czy ja żle zapisałam w każdym bądz razie muszę czekać do poniedziałku a tak już bym chciała maleństwo znów zobaczyć:)
I odebrałam wyniki na przeciwciała anty La-SSA o Ro-SSb wyniki w obu przepadkach-NIE STWIERDZONO- mam nadzieję,że to dobrze wizyta na 15 więc bedę wiedzieć.
Światełka dla Aniołków kochanych
[*]
[*]
[*]
[*]

reklama
Hejka.
Dla naszych Dzieciątek- stokrotne buziaki... i kolorowe promyczki (*)(*)
Aga- sen marzenie. Mi mój synek sie niestety nie śni, ale
działa...
Iza- to dobrze, ze nie stwierdzono.
Moolsza- juz niczym się nie martw. Musi być dobrze.
Bibi- jak remont? A skąd wiesz, może jesteś...? Zyczę z całego serducha.
Jesli kogoś pominęłam - przepraszam, ale mam prawo bo....

...tak cichutko napiszę..., ze i nam Bóg podarował maleńka Kropeczkę. Nasz maleńki Cud zamieszkał pod moim serduszkiem ok. 2 tyg . temu. Obecnie ma ok. 4mm. Dziś potwierdził na usg lekarz. Tak bardzo się cieszę, aczkolwiek boję sie nawet marzyć...

Informacja jest jeszcze tajna, nik nic nie wie i mamy nadzieje przetrzymać tajemnicę do 12 tyg.

Do góry