reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

Gosiu ja też się o nią bardzo boję ale sama wiesz,że jest silna a ja wierzę , ze musi jej się w końcu udać. Nie słuchaj smutnych piosenek mi jak jest bardzo bardzo smutno moja Nicola daje w radio to;
[video=youtube;OSRyu_NsjGE]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=OSRyu_NsjGE[/video]
Moje dziecko uwielbiało kopać kiedy tylko to usłyszało:)

reklama
Gosiulek, zobacz, my nie jestesmy wybitnie płodni. Ja nieregularne cykle, mąż obniżona plodność i miesiąc w którym rzeczywiście odpuściłam, nie spinałam się, nie liczyłam, nie leżałam z tyłkiem w górze, zaszłam ot, tak... owszem były wspomagacze, ale myslę, ze to głowa, w tym wypadku jest dość istotna. Także, Kochana idzie wniosna, wszystko budzi się do życia, zobaczysz i Tobie się uda. Tylko się nie smuć, proszę.

mamoszymusia ale cudna wiadomość :-) Bardzo się cieszę!!!!!!!!

Gosiu przytulam mocno... Kochana dziewczyny mają rację. Przy próbach zajścia w ciążę glowa jest bardzo ważna. Kiedy moja mama miała problemy żeby zajśc ze mną w ciąże (wcześniej poronila bliźniaki) to brat taty (lekarz) powiedział jej że dzieci to się nie robi głową tylko zupełnie inną częścią ciała. Jak rodzice odpuścili staranka to zaraz ja się znalazłam. Zobaczysz, że się uda!!!!

a jak będziesz płakała przy "mojej" piosence to już więcej nic nie wrzucę na FB

Ja brałam na śluz, którego wsześniej nie wyczuwałam: olej z wiesiołka, kwas foliwy, piłem tez siemię lniane. Natomiast M zaaaplikowałam 3x1- kwas omega3, wit b, kwas, la-karatynina, maca, salfazin, magnez. Brał różnie, nie zawsze regularnie.
Ja jak zaplnowałam zajście po wakacjach, to automatycznie rozłożyły mi się cylke. Teraz chociaż miłam regualrność w tym, że były naprzemienne, długi, krótki itd...
Powodzonka.

reklama
Do góry