reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"ludzie marzą o Aniołach ja trzymałam jednego w ramionach"

MAlinkazi nie placz wiesz ze wsszystko bedzie dobrze, co do twojego pytania to tak staramy sie i to z calych sil:)

mam dziewczyny nadzieje ze to jest znak, troche mnie to wszystko uspokoilo ze u Nikoli jest wszystko ok ze jest szczesliwa itd

reklama
No, no no... Monila moje GRATULACJE!!!!

Warto, czasem wypaść z forum, by usłyszeć takie wieści.

Domi, sen to ty miałaś...
Izuś, nie masz wplywu na przeszłość, skup się teraz na Fasolince.
Zmykam ogarnąc chałupę. Miłego dnia, mimo, że pochmurny.

Dzień dobry mamusie.
kaja2010 ja wiem,że nie powinnam się smucić ale to takie trudne ale jednocześnie się cieszę głaszcze brzunio i mówię do niego jak bardzo jest mi dobrze z tym,że sobie tam mieszka i jak wszyscy już kochają tą moją fasolkę i ile ma kochanych cioć które codziennie o niej myślą. Kocham to moje dzieciątko i wiem,że tylko dzięki Nicoli mogłam znów być w ciąży.
mamaszymusia2 a nie mówiłam,że będzie niespodzianka,nie chciałam jej pasóć sms'em dlatego nic ci nie napisałam ;)
Ja miałam dziś jechać na żelazną ale mój się rozchorował i lipa wizytę przełożyłam na 16 ale sama nie wiem czy jeszcze tam pojadę chyba zadzwonię w końcu do Czajkowskiego tylko głupio mi tak dzwonić na prywatny numer.

Hej dziewczyny!!!
U mnie coś brak energii,czytam i czytam a na pisanie brak weny.
Postanowiłam iść na 3D/4D muszę teraz zorientować gdzie czy Kraków czy Katowice?Może któraś z Was zna dobrego fachowca?

Malinkaizy będzie dobrze-musi ja też się boje ale staram się nie mysleć bo zwariować idzie.Przytulam mocno!

dzien dobry kochane...

fatalnie sie cuzje..;( dobrze ze mam teraz dwa dni wolnego.. wczoraj i dzis do południa spałam...ale wkoncu trzebabyło wstac...ehh jeszcze musze na zakupy isc...a poprostu nie chce mi sie..

wogole przesladuje mnie złe przeczucie...i dopuki nie odwiedze lekarza i nie dowiem sie ze wszytsko jest ok to czuje ze te przeczucie nie zniknie...

alexia kochana przepraszam ze wczoraj ani nie odpisałam ani nic..ale siły niemiałąm na nic...o 12.30 wyszłam z łozka ubrałam sie umyłam i pojechałam prosto do pracy...

Monila a kiedy masz wizytę u gina???? Ja jak musiałam długo czekać to poszłam do internisty i dała mi zwolnienie nawet 100% płatne miałam bo mimo,że nie ginekolog wpisała mi jakieś dolegliwości ciążowe. Powinnaś odpoczywać a wszystko co złe -precz jak najdalej od siebie -BĘDZIE DOBRZE-MUSI BYĆ !!!

Monila nic się nie stało i masz myśleć pozytywnie niczym się nie stresuj będzie dobrze ja ci to mówię:-),ja już do ciebie wannienke trzymam:-Dbędziesz mieć zdrową dzidzię całuski wysyłam i w tygodniu się umówimy na herbatke;

reklama
Monila bedzie wszystko dobrze:) zrob moze tak jak mowi malinkazi idz do internisty

a do wszystkich zafasolkowanych macie odpedzic wszystkie zle wysli bo normalnie was nakopie:) nie mozecie myslec ze cos bedzie nie tak... nie przerazajcie mnie dziewczyny bo sama sie przez was stresuje

Dla Andrzejka i Juli
[*]
[*]
[*]
[*]

Dla Naszych Kochanych Aniołeczków
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]
[*]